Liigat

Menestyneen seuran arvot käsittelyssä – Erilainen Peliveli kertoo SPV:n tarinan

06.06.
2017
4 Kommenttia
10
Liigat

Erilainen Peliveli kertoo myös ”Mr. SPV” Tommy Koposen tarinaa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Seinäjoen Peliveljet julkaisi viime perjantaina hieman tavanomaisesta poikkeavia uutisia, kun Erilainen Peliveli -dokumenttielokuva näki päivänvalon.

Dokumentin ovat tuottaneet Sini Kivistö ja Sarika Kotokorpi. Elokuva on samalla heidän opinnäytetyönsä Seinäjoen ammattikorkeakoululle.

Dokumentti kertoo SPV:n tarinasta aivan alusta tähän päivään saakka. Seuran toiminta on muuttunut vuosien aikana paljon ja käsittelyssä ovat muun muassa seuran arvot ja toimintatavat, sekä miten ne ovat ohjanneet toimintaa ja sen kehitystä. Lisäksi käydään läpi sitä, miten SPV:stä on tullut yksi menestyneimmistä suomalaisseuroista ja kurkistetaan hieman Tommy Koposen persoonaan valmentaja-minän takana.

Seinäjoen Peliveljet – Erilainen Peliveli:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Junnu#8
06/06/2017
Hyvin toteutettu. Mukava läpileikkaus seuran historiaan. Ja missä perattiin seuran arvoja myös. Mikko Kohoselta hyvää perkausta punaisista.
Naama
06/06/2017
Tälläiset tarinat/videot on hyviä. Tuo sellaisia joukkueita lähemmäs, joita tulee seurattua lähinnä maalikoosteista ja pari kertaa vuodessa pleijareiden vieraspeleissä. Erinomaista sisällöntuottoa. Jos salibandyliigan sivuilla on joukkue esittelyitä niin tämä kannattaisi upottaa SPV:n alle.
Hiski
07/06/2017
Todella hieno lyhytdokumentti. Vaikka uskonnollisuudesta on SPV:n kohdalla irvailtu, on hienoa, että päähenkilöt itse uskaltavat olla asiasta avoimia, eikä tunnu olevan tarvetta yrittää kenellekään todistella mitään. Ja kuten Naama tuossa yllä jo totesikin, tämä tuo hienosti muuten vähän etäistä joukkuetta lähemmäs. Hieno toteutus ja sisältö. Kiitos tästä.
Lassi89
14/07/2017
Hieno toteutus ja läpileikkaus hyvä dokumentti oli

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.