Liigat

Nokian KrP:n ensi kauden ryhmä julki – kaksinkertainen Suomen mestari puolustukseen

08.06.
2017
12 Kommenttia
5
Liigat

Viime kausi oli Nokian KrP:n historian paras. Tulevan kauden ryhmä julkaistiin torstaina. Kuva: Juhani Järvenpää

Nokian KrP:n miesten liigajoukkue julkaisi torstaina kesäharjoittelurinkinsä. Samalla vahvistettiin, että Classicin Vertti Wigren, Kooveen Mikko Repo, M-Teamin Mikko Laakso ja TPS:n Emil Eklund pelaavat ensi kaudella KrP:ssa.

Wigren, 22, on edustanut aiemmalla liigaurallaan ainoastaan Classicia ja on esiintynyt kaikkiaan 93 runkosarjan ottelussa (tehot 10+6). Pudotuspeleissä puolustaja on tahkonnut kaikkiaan 30 ottelua (tehoin 2+1).

Wigrenin peliura aikuisiällä on ollut sangen menestyksekäs, sillä palkintokaappiin on kertynyt kaksi Suomen mestaruutta, SM-hopea sekä SM-pronssi. Tämän lisäksi kaudella 2014-2015 puolustaja edusti Sveitsin liigan Alligator Malansia ja saavutti hopeaa. Täten Wigren on napannut mitalin jokaisella pelaamallaan kaudella aikuisten sarjoissa.

Repo, 26, on nelikon kokenein liigapelaaja. Puolustaja pelasi uransa ensimmäisen liigakauden KrP:ssa ja on sittemmin edustanut Kooveeta neljän kauden verran. Tilille on kertynyt kaikkiaan 126 runkosarjan liigaottelua ja niissä pisteitä 26+24=50.

Laakso, 18, on tuore nuorten maailmanmestari. Hyökkääjä on pelannut tätä ennen kaksi liigakautta M-Teamissa ja onnistunut 41 ottelussa tehopistein 16+20=36.

Eklund, 20, ei ole vielä debytoinut Salibandyliigassa, mutta pelasi kaudella 2015-2016 kahdeksan Divarin ottelua SBS Wirmossa (1+4). Menneellä kaudella sentteri pääsi juhlimaan A-poikien Suomen mestaruutta TPS:ssa.

Nokian KrP 2017-18 kesäringissä

Maalivahdit:
Antti Kortetmaa
Santeri Pohjonen
Teemu Viteli (KrP jun)

Puolustajat:
Rene Andersson
Tomas Estovirta (KrP jun)
Eetu Järvinen
Kalle Koivunen
Matti Koskela
Morics Krumins
Jere Mattila
Mikko Repo (Koovee)
Jesse Vainio
Juho Vähätalo
Vertti Wigren (Classic)
Sami Ärlig

Hyökkääjät:
Emil Eklund (TPS)
Joni Henttonen
Toni Jaakkola
Henri Johansson
Ville Kangasmäki
Mikko Laakso (M-Team)
Eetu Lumiala
Elmo Luoto
Tommi Merto
Henri Mäenpää
Ilkka Mäkipää
Jere Oksanen
Aleksi Peltola
Jani Rajala
Anton Roth
Eero Rötsä
Sami Savolainen
Elias Siira
Lauri Tynkkynen
Valtteri Viitakoski (KrP jun/ Ilves jääkiekko A-jun)

Nokian KrP:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Iha ok
08/06/2017
Playoffeihin sijoilta 6-8
2 ketju
08/06/2017
Paastolle ja kuntokuurille, niin ei sitten bensa lopu toiseen vaihtoon. Tosin voi isot pojat tippuu vahvistusten myötä kolmoseen tai vilttiin
Krp
08/06/2017
Lähtenyt 1 hyökkääjä ja kaksi pakkia keskitalo, lavonen ja naskali. Sisään tullut laakso eklund repo ja wigren ja junnut vuoden vanhempia joten niukasti + puolella
JANIINPÄ
08/06/2017
KrPstä alkaa tulla seura jossa pelata.
Katsoja
08/06/2017
Nyt varmaan alkaa olemaan suurin rosteri ikinä salibandyliigassa. 35 pelaajaa. Lykkyä pyttyyn vain kaikille mutta vain joka toiselle aukee pelipaikka.
Katsojalle
08/06/2017
Tästä varmaan osa pudotetaan siihen akatemiaan joka pelaa 2 divaria
Jatkuvuutta
09/06/2017
Täytyy nostaa hattua että antavat noin monelle juniorille (mm. -00) mahdollisuuden treenata liigan mukana ainakin kesän. Jätkät kehittyy hyvin B SMää, liigaa ja divaria varten. Junnuilla on hyvät mahdollisuudet saada kovia pelejä ja paljon peliaikaa krpssä.
Katsojalle
09/06/2017
11 pelaajaa a/b junnu ikäisiä
Hautomo
09/06/2017
Tolla pelaajamäärällä kun vedetään lajireeniä niin äijät on penkkiveikkoina suurimman osan aikaa. Tulee hyvin harjoiteltua kautta varten niitä viisikoita jolla pelataan. Jos ei ole tavoitteita liigassa niin hyvä näin että on tavoitteita edes B-junnuja kehittää. Paikka ei vain taida olla ihan oikea missä junnut pyörii. Eikö äijien pitäisi reenata sillä rostertilla millä kausi vedetään. Junnut antamaan näyttöjä divariin. Kyllä sieltä voi nousta liigaan kun sen aika on.
JZ
09/06/2017
Aika vaikeaa olis vain pelaavaan kokoonpanoon kuuluvilla pelaajilla vetää kesätreeniä siten, että harjoituksissa säilyy edes jonkunlainen järkevä tempo. Kuitenkin aikuispelaajista aika moni on osan aikaa suvella pois joukkueharjoituksista.
Pullukat
09/06/2017
Joo ainakin terdellä koko kesän
JANIINPÄ
12/06/2017
Ai että iso rinki. Pari teesiä kiekkoajoiltani.
Iso rinki aiheuttaa kilpailua pelipaikoista.
Iso rinki kestää muutamankin loukkaantumisen.
Tappara treenaa kesät kahdella harjoitusringillä.

Miinuksena tosiaan se, että pelipaikkaa ei välttämättä tule. Oikeastaan sekin on etu silti. Jos ei hommat kiinnosta ni kato salkkareita.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.