Divarit

Puska teki päätöksensä – ura jatkuu Joensuussa

30.06.
2017
6 Kommenttia
3
Divarit

Perttu Puska (uloin vas.) jatkaa uraansa Joensuun Josbassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Kahdeksan kautta Josban liigajoukkueessa pelannut Perttu Puska (27) palaa Josban pelipaitaan. Puska on allekirjoittanut pelaajasopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

– Olen tosi innoissani, kipinä syttyi uudestaan. Minulla oli toki muitakin vaihtoehtoja, mutta halusin nimenomaan palata Josbaan, Puska sanoo.

Kaksi kautta Erä-Viikingeissä pelannut Puska tuo arvokasta kokemusta joensuulaisten nuorekkaaseen ryhmään. Josba-konkari sanoo suoraan, että hän on valmis isoon rooliin.

– Sekä kentällä että sen ulkopuolella. Olen innostunut Josban nuorten pelaajien mentoroinnista ja kehittymiseen vaadittavan kulttuurin tuomisesta joukkueeseen, Puska pohtii.
Puska sanoo hankkineensa kahdessa vuodessa muualla runsaasti kokemusta ja kokee samalla kehittyneensä pelaajana itsekin.

– Josballa on sama nimi kuin ennenkin, mutta nyt divarijoukkueena on aivan eri tekemisen tahti ja pöhinä kuin viimeisinä liigavuosina. Silloin haalittiin joukkuetta kasaan ja pelattiin aina putoamiskarsintoja. Nyt on nousuva käyrä, pelaajat haluavat kehittyä ja monilla on iso tulevaisuus edessä.

Perttu Puska neuvotteli jatkosta myös SB Welhojen ja EräViikinkien kanssa. Puskan perhe, avopuoliso ja kaksi lasta muuttavat Joensuuhun.

Josban päävalmentaja Santeri Raatarila on tietenkin iloinen Puskan paluusta kasvattajaseuraan.

– Perttu tulee olemaan meille iso pelaaja kaukalossa, mutta varmasti myös sen ulkopuolella. Pertulla olisi ollut muitrakin ottajia. Hän pystyy omalla esimerkillään näyttämään joukkueessa muille suuntaa, Raatarila linjaa.

Josballa iso harjoitusryhmä

Miesten edustusjoukkueella on nyt 25 pelaajasopimusta. Muutama sopimusneuvottelu on vielä kesken ja josbalaisia on myös loukkaantuneena. Harjoitusringissä on lisäksi mukana junioreita, jotka mahdollisesti nousevat vielä Josban miehistöön.

Josban luottopuolustajiin pitkään kuulunut kokenut Henrik Kinnunen (27) jatkaa uraansa myös Josbassa.

– On hienoa, että Hekukin päätti jatkaa meillä. Mukava nähdä heidät yhdessä Pertun kanssa samassa joukkueessa, Raatarila innostuu.

Teksti: Josban tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
FBI
30/06/2017
Miehet tekevät miesten tekoja...?
Josba!
30/06/2017
Hienoa Perttu! Tervetuloa Kotiin Josbaan ja Joensuuhun koko perhe!
Get your documents written perfectly
01/07/2017
<strong>Best Editing Service</strong>

The amount of written content has been growing exponentially recently, and it's no wonder. For students, writing is an inseparable part of college and university assignments; for businesses, online publishing is a way to reach customers. The need for…
Seuraaja
01/07/2017
Karjalaisen taisi aiemmin olla juttua että Josba pyrkii uudelleen liigaan. Nyt varmaan harjoitellaan ja panostetaan pelaajiin sen mukaisesti. Mielenkiinnolla odotan voisiko Tero Tiitu myös saatavilla Josbaan?
Seuraajalle
02/07/2017
Kannattaa laimentaa Dexalin sekoitussuhdetta, jos alkaa nousta mieleen näkyjä Josban noususta liigaan. Ainakaan vielä ensi kaudella.
Seuraaja
02/07/2017
Nyt vain Josban värvärit etsimään Tatu Väänäsen, Tiitun, Jussilan, Tähkän kaltaisia pelaajia siitähän se on kiinni ellei nykyinen Rosteri riitä?
Ei Helppo Nakki
12/07/2017
Vaan varma Nakki

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.