Divarit

Salibandyn vakuutusten ja lisenssien hintoihin muutoksia kaudelle 2017-2018

05.06.
2017
5 Kommenttia
0
Divarit

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Salibandyliitto ja OP Vakuutus ovat sopineet vakuutusten hinnoista. Salibandyliiton hallitus on vahvistanut lisenssien hinnat. Lisenssiluokat ja nimet pysyvät ennallaan.

Sporttiturvan toteutuneet vakuutuskorvaukset ovat euromääräisesti kohonneet kauden 2016-2017 aikana kaikissa lisenssiryhmissä, ja tästä johtuen Sporttiturvan hintaa nostetaan. Korotukset vaihtelevat eri lisenssiluokissa 0 ja 13€ välillä.

Myös lisenssien hintoja on tarkistettu ja Salibandyn kilpapelaamisen lisenssien hintoihin tulee yhden-kahden (1-2) euron korotuksia. Salibandyn harrastamisen lisenssien hinnat pysyvät ennallaan. Lisenssien hintojen tarkistus johtuu kohonneista kustannuksista.

Ryhmälisenssit

Ryhmätuotteet ovat aikuisten ryhmälisenssi ja junioreiden ryhmäpassi. Kaudella 2017-2018 aikuisten ryhmälisenssin maksimi henkilömäärä on 20 ja hinta 145€. Junioreiden ryhmäpassin maksimi henkilömäärä on 30 ja hinta 95€.

Ryhmäpassi ja ryhmälisenssi on tarkoitettu seuroille, jotka järjestävät turnauksia ja haluavat vakuuttaa osallistujat tai joilla on useita kerhoryhmiä, joille haluavat tarjota vakuutuksen.

Ryhmälisenssit/ryhmäpassit on tarkoitettu myös sarjajärjestäjille, jotka tekevät Salibandyliiton kanssa sopimuksellista yhteistyötä.

Salibandyn lisenssit ja hinnat taulukkomuodossa

Salibandyn lisenssitaulukko, jossa vakuutusten ja lisenssien hinnat, maksimikorvaussummat ym. yksityiskohdat löytyvät Salibandyn lisenssitaulukosta (pdf).

Vakuutusten tuoteselosteita päivitetään parhaillaan ja ne julkaistaan floorball.fi:n materiaaleissa välittömästi päivitystyön valmistuttua.

Suomisportiin siirrytään elokuussa

Lisenssimyynti siirtyy 1.8.2017 alkaen urheilun yhteiseen Suomisport -järjestelmään. Järjestelmä on jo 11 lajiliiton käytössä ja salibandyn käyttöönoton valmistelut etenevät suunnitellussa aikataulussa.

Suomisportin peruskuvaus Olympiakomitean sivuilla.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Juuri näin
05/06/2017
Kenenkäs taskuun nämäkin rahat menevät??
JS
05/06/2017
Mitähän nämäkin taas nyt oikeasti korvaa? Edelliset vakuutukset ovat olleet ihan pelleilyä. Olisi kiva saada nämäkin oikeasti kattamaan oikeita urheiluvammoja. Edellisissä vakuutuksissa fysioterapiaa sai jos kyseessä on "venähdys" tai "nyrjähdys". Jos kyseessä oli lihasrevähdys, ei korvausta saanut, vaikka siihen sitä enemmän tarvitaan kuin johonkin "venähdykseen" tai nyrjähdykseen. Periaatteessa nämä vakuutukset on räätälöity niin, etteivät ne kata mitään normaalista harjoittelusta tulevaa vammaa. Sama koskee lähes kaikkia entisen Pohjolan vakuutuksia ja suurin osa asiakkaiden valituksistakin kohdistuu juuri tämän firman vakuutuksiin. Voitaisko ensi vuonna ottaa vaikka vähän kalliimpi vakuutus jostain sellaisesta firmasta, joka oikeasti korvaa näitä vahinkoja? Tämä entinen Pohjola on jo niin nähty!
JiiK
06/06/2017
Ei kai kukaan järkevä ihminen osta liiton lisenssiä vakuutuksella? Oma vakuutus kehiin niin saa jotain oikeaa suojaakin loukkaantumisen sattuessa. Lisäksi voi päästä halvemmalla (kuten itse pääsen, Fennialla).
JepJep
24/07/2017
Oma vakuutus 3* halvempi ja kattaa vammoja laajemmin. Lisenssin mukan ostettu vakuutus törkeän kallis. Mutta moni lankee tohon vipuun koska "kätevä" hoitaa vakuutus lisenssin oston yhteydessä.
Tuoteseloste puuttuu
30/07/2017
Ratkaisevaa on se mitä vakuutus kattaa. Ilman tuoteselostetta vertailua on vaikea tehdä. Itse olen kiinnostunut tietämään kattaako vakuutus esim. magneettikuvat. Muistaakseni aiemmin vakuutus on kyllä korvannut nilkan venähdyksen tutkimuksen kulut, myös magneettikuvat.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.