Maajoukkueet

Suomen maajoukkuepuolustajan ura jatkuu Ruotsissa – ”Mielessä kävi ajatus, että käynnissä saattaisi olla uran viimeinen kausi”

04.06.
2017
0 Kommenttia
2
Maajoukkueet

Juha Kivilehdon ura jatkuu Helsingborgissa. Kuva: perwiklund.se

Suomen maajoukkueen kanssa kolmannen henkilökohtaisen maailmanmestaruutensa joulukuussa voittaneen Juha Kivilehdon jatko on ollut avoin kysymys FC Helsingborgin kauden päätyttyä tänäkin vuonna Superliigan puolivälierissä. Nyt 35-vuotias puolustaja on kuitenkin selventänyt tilanteen ja ilmoittanut kunniakkaan uran jatkuvan.

Kivilehto kertoo uransa jatkumisesta Innebandymagazinet.se-sivuston haastattelussa:

– Tuntuu, että minulla on yhä annettavaa pelaajana ja haluan jatkaa uraani. Tuntuu siltä, että pystyn vielä auttamaan joukkuettani.

– MM-kisojen jälkeen olin henkisesti sekä fyysisesti väsynyt ja mielessä kävi ajatus, että käynnissä saattaisi olla uran viimeinen kausi. Ne mietteet jäivät kuitenkin nopeasti taakse ja tien päätöksen jatkamisesta.

Helsingborgin joukkue on vahvistumassa kesän aikana. Isoista nimistä Daniel Johnsson on jättänyt seuran, mutta joukkueeseen ovat liittymässä esimerkiksi Tšekin maajoukkueen Daniel Šebek ja Patrik Suchánek sekä Classicista siirtyvä Nico Salo, joten ryhmä näyttää laadukkaalta tulevallakin kaudella.

– Joukkue vaikuttaa mielenkiintoiselta. Meillä on kokeneita pelaajia, jotka pelaavat uransa parhaita vuosia sekä pelaajia, joilla sama vaihe on edessä.

Kivilehdon uran seuraava etappi on Puolassa pelattava World Games -turnaus heinäkuussa.

– World Games tulee olemaan hieno kokemus, vaikka luvassa onkin hieman MM-kisoista eroava turnaus. 12 pelaajaa ja 3×15 minuutin peliaika muuttavat pelien luonnetta, mutta olen erittäin innoissani Suomen edustamisesta.


Lue myös
Innebandymagazinet.se: Backveteranen fortsätter – ”Inte färdig ännu”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.