Tuoreen Stanley Cup -mestarin kesäleirillä pelataan myös salibandya

Kuvassa Crosby kesäleirillään. Kuvakaappaus Youtubesta

Kuvassa Crosby kesäleirillään. Kuvakaappaus Youtubesta

NHL:n ja täten koko jääkiekkoilevan maailman suurimpiin tähtiin kuuluva Sidney Crosby järjestää nimeään kantavan kesäleirin 10-14.7 Nova Scotiassa ja leirillä tullaan avaamaan päälajin lisäksi myös salibandyn saloja.

Stanley Cupin voittaneen Pittsburgh Penguinsin kapteeni on kutsunut Floorball Nova Scotian vieraaksi leirilleen. Salibandya pelattiin jo vuosi sitten Sidney Crosby Hockey Schoolissa ja laji oli kuuleman mukaan sen verran suosittu oheisharjoite, että se on tänä vuonna näkyvämmin esillä.

Leirille osallistujille opetetaan samalla salibandyn perusperiaatteita ja heille kerrotaan lisäinformaatiota lajin saloista. Salibandy kuuluu muun muassa suomalaistähti Patrik Laineen kesäharjoitusohjelmaan.

Innebandymagazinetin uutinen

3 comments

  1. Nyt Suomenkin kovat pojat lätkäpojat voi sählyä pelailla lätkän ohella kun maailman paraskin suosii? Yhteen lajiin tuijottaminen kun aina yhtä typerää. Mutta valitettavasti kyseiset sankarit sitä eniten tuntuu tekevän.

  2. Onhan lajeissa jonkin verran yhteistä ,toki myös eroja .Monipuolisuus on hyvä asia,etenkin vielä nuorena juniorina,kun aika riittää.Joitain pelaajia jotka ovat harrastaneet molempia,mutta sitten valinneet toisen.Esim.Teuvo Teräväinen.Juuso Alin.Ville Hirvisuo.