Ulkomaat

Tuoreen Stanley Cup -mestarin kesäleirillä pelataan myös salibandya

19.06.
2017
3 Kommenttia
3
Ulkomaat

Kuvassa Crosby kesäleirillään. Kuvakaappaus Youtubesta

NHL:n ja täten koko jääkiekkoilevan maailman suurimpiin tähtiin kuuluva Sidney Crosby järjestää nimeään kantavan kesäleirin 10-14.7 Nova Scotiassa ja leirillä tullaan avaamaan päälajin lisäksi myös salibandyn saloja.

Stanley Cupin voittaneen Pittsburgh Penguinsin kapteeni on kutsunut Floorball Nova Scotian vieraaksi leirilleen. Salibandya pelattiin jo vuosi sitten Sidney Crosby Hockey Schoolissa ja laji oli kuuleman mukaan sen verran suosittu oheisharjoite, että se on tänä vuonna näkyvämmin esillä.

Leirille osallistujille opetetaan samalla salibandyn perusperiaatteita ja heille kerrotaan lisäinformaatiota lajin saloista. Salibandy kuuluu muun muassa suomalaistähti Patrik Laineen kesäharjoitusohjelmaan.

Innebandymagazinetin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kuoma
19/06/2017
VAMOS! Nyt breikattiin ISOSTI. #torille
Ehkä
19/06/2017
Nyt Suomenkin kovat pojat lätkäpojat voi sählyä pelailla lätkän ohella kun maailman paraskin suosii? Yhteen lajiin tuijottaminen kun aina yhtä typerää. Mutta valitettavasti kyseiset sankarit sitä eniten tuntuu tekevän.
joo
21/06/2017
Onhan lajeissa jonkin verran yhteistä ,toki myös eroja .Monipuolisuus on hyvä asia,etenkin vielä nuorena juniorina,kun aika riittää.Joitain pelaajia jotka ovat harrastaneet molempia,mutta sitten valinneet toisen.Esim.Teuvo Teräväinen.Juuso Alin.Ville Hirvisuo.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.