Maajoukkueet

Video: Haastattelussa Tatu Väänänen – ”Voi olla hyvinkin, että ei nähdä enää Suomessa”

03.06.
2017
0 Kommenttia
0
Maajoukkueet

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Suomen miesten maajoukkueen kapteeni Tatu Väänänen oli viime viikonloppuna mukana Eerikkilässä salibandymaajoukkueen kesäleirillä. Maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Väänänen, 33, valittiin luonnollisesti myös Suomen World Cup -miehistöön.

Väänänen kertoo Salibandyliiton tuottamalla videolla muun muassa odotuksistaan World Cup -turnausta kohtaan, maajoukkueen päävalmentajan vaihdoksesta sekä urasuunnitelmistaan. Haastattelijana ja kuvaajana toimi Jussi Ojala.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.