Maajoukkueet

Alaraajavamma – maailman parasta maalivahtia ei nähdä World Games -turnauksessa

19.07.
2017
2 Kommenttia
0
Maajoukkueet

Santtu Strandberg korvaa Eero Kososen. Kuva: Salibandyliiga

World Games-turnaukseen Puolaan valmistautuvaan Suomen salibandymaajoukkueeseen tulee kokoonpanomuutos. Maalivahti Eero Kosonen jää alaraajavamman vuoksi pois, ja hänen tilalleen on kutsuttu Santtu Strandberg.

Kosonen valittiin vuoden 2016 maailman toiseksi parhaaksi salibandyn pelaajaksi ja oli ainoa maalivahti kymmenen parhaan joukossa. Helsinkiläistä EräViikinkejä edustava Santtu Strandberg, 26, on pelannut miesten maajoukkueessa tätä ennen kahdeksan ottelua.

World Games -tapahtuman salibandyturnaus pelataan Wroclawissa 27. – 30. heinäkuuta. Suomen joukkueen ja ohjelman näet täältä.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Asialinjalla
19/07/2017
Polvi, nilkka?
Osku
19/07/2017
Tämä on iso menetys! Eeroa ei helpolla korvata!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.