Divarit

Kareinen ja Turula edustavat Erä Akatemiaa ensi kaudella

14.07.
2017
1 Kommentti
4
Divarit

Miikka Kareinen edusti Erä Akatemiaa viimeksi kaudella 2015-2016. Arkistokuva: Jari Turunen

Puolustaja Miikka Kareinen, 25, sekä hyökkääjä Veli-Pekka Turula, 23, nähdään ensi kaudella Erä Akatemian paidassa miesten Divarissa. Kareinen liittyy joukkueeseen alasarjoista ja Turula OLS:sta.

Kareinen on edustanut aiemmin Akatemiaa vuosina 2014-2016. Divarin otteluita on kertynyt 29 ja niissä pisteitä 5+10=15. Puolustaja on pelannut Salibandyliigassa 18 runkosarjan ottelua Tapanilan Erässä ja on syöttänyt neljä osumaa liigatasolla.

– Ei mitään erityisiä fiiliksiä. Odotan että pääsee tekemään hommia hyvässä seurassa ja pilke silmäkulmassa, Kareinen kommentoi tulevaa kautta Akatemian Facebook-sivuilla.

Turula muuttaa etelään jalkaterapian opintojen vuoksi. Turula on pelannut neljä kautta liigatasolla OLS:ssa ja tehnyt 45 ottelussa pisteet 2+4. Divarissa Turula on edustanut Limingan Niittomiehiä sekä OLS:ia kaikkiaan 31 ottelun verran ja on takonut pelaamissaan otteluissa pisteet 10+13=23.

– Olen pelannut C-junioreista asti OLS:ssa ja olen saanut kokea tosi paljon hyviä hetkiä sählyn parissa. Farmin kautta olen päässyt kokemaan myös Divarin tämän hetken tason. Lopetin viime kauden Limingan paidassa ja tappiot pleijareissa Nurmon jymyä vastaan jättivät paljon nälkää tulevaa kautta varten. Ensi kaudella aion taistella itselleni ensiksi pelipaikan ja sen jälkeen auttaa omalla panoksellani Akatemiaa voittamaan, Turula kommentoi Akatemian Facebook-sivuilla.

Erä Akatemian uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
hi7yh
19/07/2017
On tällä joukkueella ainakin laaja pelaajarinki.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.