Liigat

Länsi-Suomi: Raumalaistoimittaja lunasti lupauksensa – juoksi yli 33 km kirjoituksensa vuoksi

07.07.
2017
7 Kommenttia
6
Liigat

Kuva: Länsi-Suomen Twitter-tili.

Raumalaistoimittaja Eetu Setänen lupasi kauden alla, että hän juoksee Rauman kauppaoppilaitokselta Eurajoen kirkolle ja takaisin (33,7 km), jos SalBa säilyy Salibandyliigassa. Samalla hän lupasi, että tekee tempun SalBan kauden parhaan pistemiehen pelipaita päällä.

SalBa selvitti lopulta liigapaikkansa, kun se kaatoi Porin Karhut karsinnoissa. Joukkueen parhaana pistemiehenä onnistui Jani Lehtoniemi, joten laiturin pelipaita tuli sovittaa isoraamisen Setäsen niskaan.

Startti oli viime maanantaina ja sanomalehti Länsi-Suomi seurasi toimittajan matkaa alusta loppuun Twitterissä. Oman lisämausteensa tapahtumaan toivat SalBan pelaajat Joni Rokosa ja Lehtoniemi, jotka molemmat juoksivat osan matkasta Setäsen seurassa.

Videotunnelmia tapahtumasta voit katsoa ohesta. Lisää materiaalia löytyy Twitteristä hashtagilla #eetujuoksee.

Lue myös:
Video: Raumalaistoimittaja pinteessä – joutuu pitkälle lenkille, jos paikallisseura säilyy liigassa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Junnu#8
07/07/2017
Rispect! Arvostan että pitää lupauksensa.
turkulainen
07/07/2017
En dissaa tätä, mutta kyllä itsekin voin luvata juosta 33 km, jos mikä tahansa joukkue putoaa Salibandyliigasta. Tai voittaa mestaruuden. 100 km olisi jo jotain, mitä en lupaisi.
Juokse poika
07/07/2017
Sit ens keväänä kun lupasit jo juosta! Jos satuit omistaa korvat, juoksi ekaa kertaa noin pitkän matkan ja ilmeisen vähillä treeneillä. Ei oo ihan helpoin rasti, paitsi nettiuhoojille toki aina.
Arvee
08/07/2017
Hieno juttu! Iso käsi tälle! Tämä laji tarvitsee tällaista hulluutta! Nyt kommentti-idiotit turpa kii! Teitä tarvitaan yhtä paljon kuin kaatopaikan polttojätettä!
JANIINPÄ
08/07/2017
Aika temppu, jos ei treenaa juoksua.
Kympinkin veto tottumattomalta on aika kärsimys.
itse treenasin muutaman maratonin nuorempana, ja kyllä se sen kuusi kuukautta etukäteen hyvinkin sai valmistautua, jotteivat jalat menneet matkalla sököksi.
ojh
08/07/2017
Hieno suoritus.Tälläistä tarvitaan muuallakin.On hyvä että ideat ja visiot eivät jää vain ajatusten tasolle.Vaan tarvittaessa ne pystytään myös näyttämään toteen.
Junnu#8
08/07/2017
Ja mukava että oli Salban pelaajia kirittämässä. Varmasti helpotti kun osan matkaa toinen juoksi vierellä. Ja tsemppasi mukavasti. Onkohan ylipäätään montaa ollut tämäntyylistä vetoa? Jaliksessa Pasi Rautiainen ainakin meni Pasilan studioilta kotiinsa Porvooseen. Kun oli hävinnyt vedon. On varmaan ollut muitakin...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.