Liigat

Nyt se on varmaa – Hätönen siirtyy pahimman kilpakumppanin riveihin

20.07.
2017
14 Kommenttia
2
Liigat

Heikki Hätönen (vas.) jatkaa uraansa ”teräsmiehissä”. Kuva: Juhani Järvenpää

Teräsmiesten hyökkäyskalusto vahvistuu entisestään, kun Heikki Hätönen siirtyy Lahdesta takaisin Hämeenlinnaan. Lisäksi Mikko Ruokolainen jatkaa joukkueen takalinjoilla ja Mikko Malinen täydentää valmennusosaamista.

Teräsmiehet saavat riveihinsä kokemusta ja vahvaa osaamista molemmista päistä kenttää, kun keskushyökkääjä Heikki Hätönen liittyy joukkueen vahvuuteen. Hätönen, 31, on edustanut aiemmin Hämeenlinnassa FT Trackersia kuuden kauden verran, lisäksi kolme kautta kului Tampereella Classicin paidassa. Edelliset neljä kautta ovat menneet LASB:n riveissä ja viimeisin sesonki toi tehot 15+10. Hätönen on edustanut myös Suomen maajoukkuetta 9 ottelussa tehoin 3+1.

Syyt Hätösen siirtopäätökselle ovat loogiset, ja logistiset.

– Olen kulkenut monta vuotta reissupelaajana Hämeenlinnasta käsin ja työn, perhe-elämän sekä salibandyn yhdistäminen ei ole aina se helpoin yhtälö. Nyt kun reissaaminen jää pois, uskon, että pystyn antamaan myös joukkueelle enemmän itsestäni.

Vaikka Hätönen hyppää vasta nyt joukkueen mukaan, on kesään kuulunut luonnollisesti lomailun lisäksi kauteen valmistautuminen.

– Olen pelannut jalkapalloa Lammin Vedon riveissä ja toki lenkkipolut sekä kesän salibandypelit ovat myös tulleet tutuiksi. Hyppään mielelläni joukkueen mukaan kuitenkin tässä vaiheessa, kun kauteen on vielä hyvin aikaa.

Tulevan kauden joukkue on luonnollisesti jo entuudestaan suhteellisen tuttu.

– Mukava tulla joukkueeseen, kasassa on hyvä porukka. Meillä on nuori ja taitava ryhmä, jolla on varmasti mahdollisuudet taistella Salibandyliigassa voitosta joka pelissä. Takki auki ei kuitenkaan kannata lähteä yhteenkään peliin, sarja on kova, muistuttaa Hätönen.

Päävalmentaja Jussi Sihvonen tietää tarkalleen millaisen vahvistuksen joukkue sai.

– Hätski on kokenut ja loistava kahden suunnan sentteri jolle on käyttöä myös erikoistilanteissa. Hienoa saada Heikki takaisin Hämeenlinnaan, hän tulee vahvistamaan meidän joukkuetta varmasti niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Heikki johdattaa omalla esimerkillään ja ymmärtää peliä, kova vahvistus meille.

Viime kaudella pienen tauon jälkeen paluun liigakentille tehnyt Mikko Ruokolainen jatkaa joukkueen vahvuudessa. Fyysisyyttä ja kokemusta puolustuspäähän tuova Ruokolainen, 29, teki viime kaudella 11 ottelussa tehot 1+1 ja oli tärkeä tekijä Teräsmiesten loppukauden vahvassa vireessä.

Myös joukkueen taustahenkilöt saavat riveihinsä lisävahvistusta, kun seuran junioripuolella valmentajana toiminut Mikko Malinen täydentää joukkueen valmennustiimiä.

Myös Malinen on tuttu kasvo päävalmentaja Sihvoselle.

– Hienoa saada innokas valmentaja mukaan oppiin. Entisenä pelaajana ymmärtää hyvin joukkuelajin ja henkisen puolen vaatimukset. Mikon myötä saamme lisää asennetta ja tunnetta tiimiin.

Teksti: Steelersin tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Juu
20/07/2017
Mies, joka sanojensa mukaan ei ikinä pelaisi Steelersissä siirtyy Steelersiin :)) hyvä Heikki!
Lahdesta Lammille
20/07/2017
LASB voi alkaa suunnittelemaan paluuta Lammille ja pienempiin ympyröihin.
JT
20/07/2017
Voi jumansviidu kun tämä Tommi Rosendahlin kuva on nykyään joka uutisessa... Eikö pääkallo voisi mieluummin laittaa vaikka niitä Karesniemen jokeritsalibandy kuvia tänne, että täällä kehtaisi edes vierailla. Sehän on kuitenkin suosikkijoukkueeni.
Laalaaniitty
21/07/2017
Miksi Sihvonen? Mies on mätä omena.
Hamesahly
21/07/2017
Kyllä nyt Lammilla varmaan on mieli pahottunut monella ja paljon. Loistava hankinta Steelersiltä ja pudotuspelit täyttä realismia tolla jengillä!
Peku
21/07/2017
loistava uutinen!!
Hämeestä
21/07/2017
Tässä tapauksessa sekä Sihvonen ja Hätönen kumpikin tietää mitä saavat. Eiköhän "kunnioitus" ole molemmin puolista, kun päädyttiin tälläiseen ratkaisuun.

Steelers saa kaipaamansa sentterin mistä heillä on ollut pulaa pidempääkin. Tätä voisi kutsua ns. täsmähankinnaksi. Laitureitahan Steelerssillä on nyt jo kuuteen kenttään.

Pakistossa Ruokolainen joka tuli jo kesken viimekauden taksin. Tuo tarvittaessa kovuutta alapäähän. ( kunhan vain jättää ylipelaamisen ). Pakistohan on myös jo liiga kunnossa, kun vanha kapteeni Mäkinenkin palasi rivistöön. Nyt on vara valita myös pakiston peluutus joka voimaa tai jalkaa vastustajan mukaan.

Oma veikkaukseni on runkosarjassa kuuden joukkoon.
Junnu#8
21/07/2017
Hyvä arvio tilanteesta. Vahva ja laaja joukkue on Steelersillä. Jännä nähdä millä kentillä valmennus peluuttaa tulevalla kaudella. Olisiko ykkönen vanha D1varin kenttä. Jonaeson-Nurminen-Lastikka. Vai kootaanko Hätösen ja Johanssonin kentäksi? Kolmosessa varmaan karvausvoimainen kenttä. Olisiko Saukkosen Elmeri ja kumppanit??? Sopivasti nuoruutta ja kokemusta. Maalivahdit hyvä kaksikko.
Mato
21/07/2017
Taitaa hessun käyrä olla laskussa. Viimekaudella jo oli turhautumista ilmassa kun ei vaan enää riitä.
Hämeestä
21/07/2017
Mato kylllä varmaan olikin turhautumista viime kaudella . Nyt eri asia, kun on valmentaja jolla on pelitapa ja pelaajat haluavat toteuttaa sitä.

Salibandy on menne viime vuosina harppauksin eteepäin. Nykyään liigassa ei tulla enään pärjäämään pelkällä pelaajien reakoinnilla se ei vaan tule riittämään pelin nopeudessa.

Divarikausilla Lasb ja Steelers pelasivat molemmat ns reakointipeliä lasbin eduksi kun heillä oli sentään puolustukseen pelitapa.
Steelers hyvä esimerkki valmennuksen tärkeydestä . Divarikautta huonomma joukkeella se säily liigassa suoraan, kun edellisen valmentajan aikana divarin parhaalla joukueella ei kyennyt edes nousemaan.

Nyt Hätönen pääsee uudelleen Sihvosen alaisuuteen mikä nosti Lasbin divarin huipulle.

Pidän hankintaa Steelerssille todella hyvänä voin olla väärässäkin mutta en usko että olen.

Vähän käy säliksi Lasbia jollei se tule saamaan ainakin kolme liigatason pelaajaa.
A hommat
21/07/2017
Sihvonen tän hetken kuumin valmentaja Tuleva maajoukkuevalmentaja. #sanni
gg5yi
21/07/2017
Allekirjoitan täysin väitteen että salibandy mennyt eteenpäin ja nopeatempoisemmaksi.Kun joskus katsellut jotain satunnaisia video pätkiä 10-15 vuoden takaa.Niin eron havaitsee.
MAJU
22/07/2017
Eikö Sihvonen ole jo U23 maajoukkue valmentaja? Hyvä kiinnitys Steelersiltä!
Mato
22/07/2017
Hämeestä: Kausi näyttää miten käy. Voi toki olla että maisemanvaihto piristää. Toivotaan ainakin niin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.