SK: Divarin pistekuningas jatkaa Porissa

Benjamin Lepolan ura jatkuu Porissa. Kuva: Jari Turunen

Benjamin Lepolan ura jatkuu Porissa. Kuva: Jari Turunen

Viime kaudella miesten Divarin runkosarjan piste- ja maalipörssin voittanut (36+32) Benjamin Lepola, 25, jatkaa uraansa Porin Karhuissa, kertoo Satakunnan Kansa.

Lepolaa kosiskeltiin tiettävästi ainakin liigassa pelaavan Rauman SalBan riveihin.

– Olemme äärimmäisen tyytyväisiä, että Benkku jää Poriin. Hän on joukkueelle todella tärkeä pelaaja, joukkueenjohtaja Timo Aaltonen suitsutti.

Lepola on ollut huipputehokas Divarissa ja on iskenyt kaikkiaan 75 pelissä pisteet 101+65=166. Miesten liigassa laituri on pelannut kaikkiaan 43 peliä pistein 23+14.

Satakunnan Kansan mukaan Karhujen ensi kauden joukkue on pääosin valmis, mutta seura jatkaa neuvotteluja vielä yhden pelaajan kanssa.

Ennen kauden alkua Karhut pelaa 27.8. Porissa hyväntekeväisyysottelun menehtyneen Petteri Hulkon muistoksi. Ottelun pääsylipputulot ohjataan lyhentämättömänä syöpäjärjestöille.

5 comments

  1. Ihan helvetin viisas ratkaisu Lepolalta. Karhut on menossa eteenpäin ja uskon et parin vuoden periodilla liigaan, jos vain seura sen linjauksen haluaa tehdä. Katsellaan kuka sitten tullee alaspäin. Ja porilaisena en toivo sen olevan Salba. Kun se Raumankin siellä varmaan pikkuhiljaa alkaa ymmärtää, et hyvä vaan jos länsirannikko pärjää.

  2. Lepola tehnyt parina viime kautena divarissa hyvät tehot.Taisi pelata muutaman pelin Happeessakin kaudella 13-14 kun voittivat mestaruuden.

  3. Mielestäni Lepolan olisi kannattanut lähteä Salbaan hakemaan liigapelejä ja palata poriin entistä parempana pelaajana parin vuoden päästä kun joukkue on valmis liiganousuun mutta ilmeisesti Salban tarjous ei miellyttänyt koska en näe mitään muuta syytä sille että divari menee liigan edelle hienoa toki nähdä Lepola Porissa myös ensi kaudella mutta olisin mielenkiinnolla odotannut kun Salba fanit pyörtäisivät paperi puheensa ja tajuaisivat kuinka huippupelaajasta on kyse