Liigat

Suikka ja Kiviharju siirtyvät Lappeenrantaan Jyväskylästä

13.07.
2017
0 Kommenttia
1
Liigat

Ida Suikka (vas.) palaa ensi kaudeksi Lappeenrantaan. Kuva: Esa Takalo

Ida Suikka ja Milja Kiviharju edustavat ensi kaudella NST:tä naisten Salibandyliigassa. Molemmat siirtyvät Lappeenrantaan liigapaikasta luopuneesta Jyväskylän Happeesta.

Suikka on pelannut viisi kautta Salibandyliigassa ja edustanut aiemmin NST:tä, Kooveeta sekä viimeisimpänä Happeeta. Vyölle on kertynyt kaikkiaan 100 liigapeliä ja niissä tehopisteet 10+12=22. NST:n paidassa Suikka pääsi juhlimaan SM-pronssia kauden 2011-2012 päätteeksi.

– Olen kaivannut takaisin NST:hen siitä asti, kun lähdin täältä pois. Oli siis helppo päätös tulla takaisin, Suikka kommentoi NST:n kotisivuilla.

Kiviharju on pelannut myöskin viisi kautta liigassa edustaen SPV:tä ja Happeeta. Runkosarjan pelejä on kertynyt yhteensä 109 ja niissä pisteitä 36+13=49.

– Hyvillä mielin Lappeenrantaan. Heti ensimmäisissä treeneissä joukkueella oli hyvä mähinä päällä! NST:ssä on hyvä tekemisen kulttuuri. Taustat ovat kunnossa, ja pelaajat voivat keskittyä pelkästään pelaamiseen, Kiviharju suitsutti seuran sivuilla.

NST:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.