Ulkomaat

Suomalaiskaksikko Latvian maajoukkueen peräsimeen

27.07.
2017
0 Kommenttia
1
Ulkomaat

Perttu Kytöhonka on Latvian maajoukkueen uusi kakkosvalmentaja. Kuva: Markku Taurama.

Latvian salibandyliitto on valinnut maajoukkueensa tuleviksi valmentajiksi suomalaisduon Arto Riihimäki ja Perttu Kytöhonka. Asia julkaistiin aiemmin tänään Latvian liiton nettisivuilla.

Päävalmentajan pestin ottava Arto Riihimäki on luotsannut kolmessa kovimmaksi luokitellussa pääsarjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Sveitsissä. Jo pidempään Sveitsissä valmentanut Riihimäki luotsaa tällä hetkellä NLA-seura Kloten-Bülach Jetsiä.

Kakkosluotsiksi pestattu Perttu Kytöhonka valmentaa tällä hetkellä Suomessa Lappeenrannan NST:n divarijoukkuetta. Kytöhonka muistetaan myös pitkästä päivätyöstään kotikaupunkinsa Turun Palloseuran riveissä.

Linkki:
Latvian salibandyliiton uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.