Ulkomaat

Suomalaisvalmentaja vetovastuuseen Sveitsin divarijoukkueesta

19.07.
2017
2 Kommenttia
4
Ulkomaat

Ilkka Lehtinen (kesk.) ottaa seuraavan askeleen valmentajaurallaan. Kuva: Floorball Thurgau.

Sveitsin salibandyn toiseksi korkeimmalla tasolla NLB:ssä pelaava Floorball Thurgau siirtyy Ilkka Lehtisen komentoon.

Lehtinen valmensi viime kaudella seuran alle 21-vuotiaiden joukkuetta. Thurgaussa ollaan hyvillään siitä, että edustusjoukkueen ruoriin hyppää kokenut suomalaisluotsi, joka on vakuuttanut viime vuosien toiminnallaan vanhimmissa junioreissa seurajohdon. Lehtinen on toiminut myös miesten joukkueen apuvalmentajana viime kausien aikana, joten sinänsäkin jatkumo on luonnollinen.

– Pitkän aikaa on jo ollut selvää, että haluan valmentaa miesten joukkuetta huipputasolla jossain vaiheessa. Joukkueessamme on paljon potentiaalia ja olen onnellinen saadessani johtaa tätä ryhmää, Lehtinen toteaa Floorball Thurgaun nettisivuilla.

Lehtinen on jo aloittanut urakkansa kahdenkeskisillä keskusteluilla pelaajien kanssa. Päämääränä on yksilöiden kokonaisvaltainen kehittyminen.

– Jos pelaajat hyväksyvät haasteet läpi kauden, meillä on parhaat mahdollisuudet menestyä yhdessä, Lehtinen paaluttaa.

Suomalaisvalmentaja tahtoo kehittää Thurgaun vastaiskusalibandya pelaavasta ryhmästä pallonhallintaan vahvasti luottavaksi joukkueeksi.

– Joukkue tulee olemaan hyvin organisoitu ja taisteleva. Meillä tulee olemaan hyvä joukkuekuri.

Suomessa Lehtinen tunnetaan etenkin Tapanilan Erästä, jossa hän valmensi pitkään junioreita. Hänen valmentamistaan pelaajista useampi voitti alle 19-vuotiaiden MM-kultaa kaksi vuotta sitten Helsingborgissa.

Linkki:
Floorball Thurgaun uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
AP
19/07/2017
Onnittelut Ilelle, mies paikallaan Thurgaun peräsimeen !
Jokke
19/07/2017
Hyvä Ile!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.