Maajoukkueet

Suomi aloitti World Games -karkelot voitolla – Kotilainen osui kahdesti

27.07.
2017
8 Kommenttia
4
Maajoukkueet

Kuva: IFF

Suomi ja Tshekki mittasivat toisiaan World Games -tapahtuman avausottelussa torstaina. Puolan Wroclawissa pelattu ottelu päättyi Suomen 4-2-voittoon.

Ottelu sai lentävän lähdön, kun Tshekki meni 1-0-johtoon Daniel Sebekin johdolla ajassa 00.26. Petri Kettusen suojattien johto kesti kuitenkin vain muutaman minuutin, sillä Peter Kotilainen toi Suomen tasoihin ajassa 3.13. Tshekki pääsi yrittämään kahdesti maalia ylivoimalla, mutta ensimmäiselle erätauolle mentiin luvuissa 1-1.

Tshekki aloitti maalinteon myös toisessa erässä, kun Radek Vales vei maan 2-1-johtoon ajassa 20.04. Suomen tasoitus syntyi ajassa 29.56, kun Mika Kohonen voitti pallon Tshekin maalin edustalla ja Peter Kotilainen löi irtopallon maaliin. Tilanteesta 2-2 lähdettiin kolmanteen erään.

Kolmannessa erässä Suomi pääsi ensimmäisen kerran johtoon, kun Janne Lamminen iski pallon maalin ajassa 36.17. Tshekki haki lopussa tasoitusta ilman maalivahtia ja Kohonen pääsi vielä iskemään pallon tyhjään Tshekki-rysään.

Suomen tehopelaajia olivat kahdesti osunut Kotilainen sekä 1+1 iskenyt Kohonen, joka on turnauksen ainoa pelaaja, jonka edesottamuksia nähtiin myös vuoden 1997 World Gamesissa.

Alkuperäisestä ilmoituksesta poiketen ottelut päästiin pelaamaan salibandyyn tarkoitetulla 40 x 20 -alustalla. Normaalista poiketen otteluiden kesto on 3 x 15 minuuttia.

Suomi pelaa alkulohkon toisen ottelunsa torstai-iltana, kun vastaan astelee Puola klo 21.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Lihapulla
27/07/2017
Aivan karmean näköistä tuo Kohosen rimpuilu. Hävisi jokaisen kaksinkamppailun...
asd
27/07/2017
EIkö nuo pitänyt pelata 4v4 pelinä? ainakin kattelin tuon koosteen youtubesta niin 5v5 näytti olevan. Onko joku muuttanut sääntöjä vai olenko ollut koko ajan väärässä?
Maju
27/07/2017
Eka peli eikä vielä voi liian pitkälle meneviä arvioita tehdä.
Kohosen ketju teki kaksi ja päästi omiin kaksi tasakentäntällisenä. Parannettavaa jäi siis puolustamisessa, erityisesti Kivilehto pisti silmään, valitettavasti.
Kakkonen oli keskittynyt puolustamiseen ja onnistui siinä. Salinin kohdalla odotukset ovat korkeammalla kuin nyt nähtiin. Kotilainen oli ainoa joka onnistui hyvin hyökkäämisessä, no puolustaminen ei ole pörssimiehen vahvuus vaan tarvitsee vahvenpaa tukea ketjunsa kavereilta kuin nyt tänään sai.
Just
27/07/2017
Lihapullalle.Jos vielä ymmärtäisit salibandystä jotain niin tulisi parempia kommentteja.Taidat olla joku 5-div.jyrä?
Just
27/07/2017
Katsos vaan Suomen peli kehittyy.MM-kisoissa voitettiin tsekki 4-3 ja nyt jo 4-2 !! :-) Hyvä Nykky ja miehet!!!
4vs 4
27/07/2017
Eikö tosiaan pitänyt 4vs 4 pelata.......vai pukkaako väärää vaihtoa
Junnu#8
27/07/2017
On Mika Kohonen ainakin yrittänyt uudistua. Mailamerkki vaihtunut Unihocista Oxdogiin. En tiedä onko muutos parempaan. Vai huonompaan.
Pettweri
28/07/2017
Ei. Ei pitänyt pelata 4 vs 4.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.