Maajoukkueet

Thaimaasta ensimmäinen AOFC Cupin mestari – Kiinalle historian ensimmäinen voitto

11.07.
2017
0 Kommenttia
7
Maajoukkueet

Kuva: IFF

Thaimaassa pelattiin viime viikolla historian ensimmäinen AOFC Cup. Mukana olivat Thaimaa, Singapore, Kiina, Iran, Filippiinit, Etelä-Korea, Indonesia ja Intia.

Koko turnauksen voittajaksi ylsi Thaimaa, joka kaatoi Singaporen finaalissa maalein 8-4. Kolmas oli Etelä-Korea, joka päihitti Indonesian pronssipelissä lukemin 4-2.

Viidennestä sijasta kamppaili kaksi maailman väkirikkainta valtiota, kun Kiina ja Intia ottivat toisistaan mittaa. Intia oli ottelussa parempi loppuluvuin 6-4.

Kiinalaisittain merkittävää oli se, että joukkue otti turnauksessa maajoukkuehistoriansa ensimmäisen voiton, kun se kukisti jatkopeleissä Filippiinit jatkoajalla maalein 3-2. Miesten maajoukkueen osalta maaottelut olivat ensimmäiset laatuaan. Filippiinit jäi lopulta turnauksen jumboksi, kun Iran voitti sen sijoitusottelussa luvuin 7-4.

Turnauksen paras pistemies oli viime MM-kisoissakin onnistunut Thaimaan Pawat Thaidit tehoin 11+15=26. Tutkapari Alexander Rinefalk oli pörssikakkonen pistein 13+8=21 ja suomalaista SBS Bluesia edustava Jimmy Holmström kolmonen tehoin 9+6=15.

Turnauksen tilastosivu

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.