Liigat

Toni Läntinen, 38, jatkaa peliuraansa Sveitsissä

12.07.
2017
6 Kommenttia
1
Liigat

Toni Läntinen (vas.) jatkaa peliuraansa Sveitsissä. Kuva: Anssi Koskinen

Viime kaudella Salibandyliigan TPS:n riveissä hyökännyt Toni Läntinen jatkaa uraansa Sveitsin UHT Eggiwilissä. Alppimaan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Eggiwil odottaa 38-vuotiaan konkarin tuovan nuoreen ryhmään rutiinia ja kokemusta.

Pääsarjapelit jo 2008 FBT Porissa aloittanut Toni Läntinen on ehtinyt pelaja FBT:ssä, TPS:ssä ja Oilersissa yhteensä 198 runkosarjan ottelua, joissa on syntynyt 29 maalia ja 65 maalisyöttöä.

Kokemuksen lisäksi UHT Eggiwil kehaisee tiedotteessaan Läntisen monipuolisuutta, sillä asennepelaajalta sujuu niin keskushyökkääjänä kuin puolustajanakin työskentely.

UHT Eggiwilin uutinen

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Eggiwil
12/07/2017
Kolmanneksi korkeimmalla eikä toiseksi.
Arto Kilponen
12/07/2017
Onko Sveitsin salibandyssa yhtä hämmentävät nimet kuin Englannin jalkapallossa, jossa on Valioliiga, mestaruussarja ja ykkösliiga (jotka tottakai ovat yksi ja sama asia, sanoohan sen jo maalaisjärki)?
masse
12/07/2017
Artolle: NLA (liiga), NLB (divari), 1.Liga (2.div), 2.Liga (3div) ja jne.
Arto Kilponen
12/07/2017
Eli samaa luokkaa. Keksitään kaikki mahdolliset synonyyymit sanalle "korkein sarjataso", lyödään satunnaisgeneraattoriin sisälle ja nostetaan sarjasysteemi. Lopputuloksena kutsutaan joka hiton divaria "pääsarjaksi".

Ei ole ihme jos jollain toimittajalla menee sekaisin nämä.
Onhan
12/07/2017
Meillä lätkässä sama meno mestiksineen ja suomisarjoineen, 1div onko siellä olemassakaan? Todella sekavaa ja typerää nimi kikkailua kendohirmuillakin
Arto Kilponen
13/07/2017
Olen samaa mieltä, että ei ole jääkiekossakaan tehty kovin selkeäksi, ihan korkeinta tasoa myöten. Siellä on kansallinen kiekkoliiga ja siellä on Amerikan kiekkoliiga. Siinäkään ei ole logiikan kanssa mitään tekemistä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.