Maajoukkueet

Venäjä maksoi velkansa ja voi taas osallistua IFF:n toimintaan

18.07.
2017
0 Kommenttia
0
Maajoukkueet

Venäjä voi jälleen osallistua kansainväliseen salibandytoimintaan. Naisten MM-karsinnoissa maa kohtasi Suomen ainoastaan kahdeksan pelaajan voimin. Kuva: IFF

IFF uutisoi tällä viikolla, että Venäjän Salibandyliitto on maksanut kaikki velkansa IFF:lle sekä ja voi taas osallistua kansainväliseen salibandytoimintaan. Lupa on toistaiseksi väliaikainen, sillä IFF:n keskuskomitea tekee asiasta virallisen päätöksen tämän kuun lopussa.

Venäjän salibandytoiminta pistettiin jäähylle viime helmikuussa ja tuosta prosessista voit lukea täältä sekä täältä. Lyhykäisyydessään kyse oli maksamattomista veloista, joita karhusivat Slovakian Salibandyliitto ja Kansainvälinen Salibandyliitto.

Jäädytyksen myötä Venäjän miesten maajoukkue ei ilmoittautunut lainkaan vuoden 2018 MM-kisojen karsintoihin. Pannan päättymisen myötä Venäjän Salibandyliitto ilmoitti tyttöjen U19-maajoukkueen kevään 2018 nuorten MM-kisoihin.

Tällä hetkellä venäläinen aikuis- tai juniorijoukkue saa osallistua turnaukseen tai esimerkiksi koulutukseen ulkomailla, mutta sen pitää ilmoittaa tästä Venäjän Salibandyliitolle. Venäjän Salibandyliitto on taasen asiasta tilivelvollinen Kansainväliselle Salibandyliitolle.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.