Maajoukkueet

Video: Loukkaantumisesta toipunut Kailiala – ”Erikoistilanteet ja vaparit aika isossa roolissa”

26.07.
2017
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Suomi on yksi kuudesta maasta, jotka osallistuvat 27.-30.7 Puolan Wroclawissa pelattavaan World Games -turnaukseen salibandyn saralla.

Viime kaudella kovassa vireessä ollut Miko Kailiala päätti kauden loukkaantumiseen, mutta toipui juuri parahiksi kesän arvoturnaukseen. Kailiala kertoi omia mietteitään Santtu Mannerille maajoukkueen viimeistelyleirillä. Videon on tuottanut Salibandyliitto.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.