Maajoukkueet

Video: Ruotsi nousi kolme maalin takaa mestariksi – rankkarivihellys puhutti

31.07.
2017
5 Kommenttia
0
Maajoukkueet

Kim Nilsson iski World Games -finaalin voittomaalin sunnuntaina. Kuva: IFF

Sveitsi ja Ruotsi pelasivat sunnuntaina World Games -turnauksen voitosta Puolan Wroclawissa. Ruotsi oli ottelussa lopulta etevämpi lukemin 7-5.

Sveitsi johti ottelua parhaimmillaan 4-1 ja 5-2 toisessa erässä, mutta Ruotsi punnersi tarmokkaasti tasoihin ja vei vielä voiton pelistä. Ottelun aikana ja sen jälkeen on puhuttanut Ruotsin 5-5-tasoitukseen johtanut rankkari, joka vihellettiin videolla kohdassa 2.07 eteenpäin nähtävästä tilanteesta.

Sveitsin tehokkain pelaaja oli kahdesti maalannu Claudio Laely. Ruotsin kahden maalin miehiä olivat tasoitus- ja voittomaalin iskenyt Nilsson, Alexander Galante Carlström sekä Johannes Larsson. Otteluraportin voit lukea linkin takaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tellu
31/07/2017
Hyllytys?
Videotuomari
01/08/2017
Maalintekotilanne vs. tilanne mistä voi maalin tehdä. Ekasta pitää viheltää rankkari, toisesta ei. Edessä kuitenkin kaksi puolustajaa, vaikka vetopaikka oli vapaa.
Jäähy
01/08/2017
Jäähyllehän tuosta olisi pitänyt lähteä, ei rankkaria todellakaan.
#51
01/08/2017
Kuhtalainen tuomarimoka. Miten meni Alakare-Vilkki kaksikko?
Spedet
02/08/2017
Johan tämä tilanne erotuomarivaliokunta-Parviaisen Twitter-tilillä selvitettiin: ei tarvitse tilannetta katsoa, tuomarit eivät tällä tasolla tee vääriä päätöksiä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.