Maajoukkueet

Video: Salibandyssa lähes kaiken kokenut Kivilehto on valmis World Games -haasteeseen

21.07.
2017
0 Kommenttia
2
Maajoukkueet

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Puolustaja Juha Kivilehto, 35, on yksi Suomen joukkueen kokeneimmista pelaajista Puolan Wroclawissa järjestettävässä World Games -turnauksessa. Salibandyliitto haastatteli kolminkertaista maailmanmestaria Suomen maajoukkueen viimeistelyleirillä.

Kivilehto harkitsi jo peliuransa lopettamista menneen kauden päätteeksi. Oheisella videolla mies kertoo joukkueen valmistatumisesta ja muun muassa kaksoisroolistaan Ruotsin Superliigan Helsingborgissa, jossa hän toimii pelaajana ja urheilutoimenjohtajana.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.