Maajoukkueet

Video: Suomelle World Games -pronssia – Kohosesta ”Athlete of the Day”

31.07.
2017
1 Kommentti
1
Maajoukkueet

Kuva: Mika Hilska

Suomi ja Tshekki kohtasivat sunnuntaina World Games -mittelön pronssipelissä, jossa Suomi oli lopulta etevämpi maalein 2-0.

Oheisista videoista näet ottelun maalikoosteen sekä Pyry Luukkosen, Miko Kailialan, Peter Kotilaisen ja Lauri Stenforsin haastattelut. Otteluraportin näet täältä.

Mika Kohoselle jaettiin kunnianosoitus turnauksen päätösjuhlissa, kun lajilegenda valittiin sunnuntaipäivän urheilijaksi yhdessä puolalaisen tanssiparin Anna Miadzielecin ja Jacek Tarczylon kanssa.

Pronssipelin maalikooste:

Pyry Luukkosen haastattelu:

Miko Kailialan haastattelu:

Peter Kotilaisen haastattelu:

Lauri Stenforsin haastattelu:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Fanittaminen
02/08/2017
Tässä tulee edelleen mieleen Antti Ruokosen kommentti eräässä ylen kisastudiossa muutaman vuoden takaisessa MM-kisojen yhteydessä. Eli hänen mielestään Mika Kohonen vanhoilla näytöillä saisi jatkaa maajoukkueessa niin pitkään kuin haluaa. Ehkä valmentajissa ja raadeissakin on myös fanittamista ja aina ei osata katsoa kokonaisuutta muilta osin. Ja olihan joissain kommenteissa aiemmin että Kohosen bravuuri pitkät matalat syötöt, kun samaan aikaan virallisimmissa analyyseissa helpot syötöt. Asioilla monta puolta eli mitkä asiat tuodaan esiin. Mikan kannalta edelleen hyvin esillä pysynyt tämänkin valinnan myötä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.