Maajoukkueet

Video: Tällaisia maalivahteja nähdään World Gamesissa

24.07.
2017
2 Kommenttia
0
Maajoukkueet

Kuva: Kuvakaappaus videosta

World Games -mittelöt starttaavat tämän viikon torstaina Puolan Wroclawissa. Floorball Today julkaisi viime viikolla listan, jossa esiteltiin kisojen eri maiden maalivahteja.

Esittelyssä ovat mukana myös Tshekin Lukas Soucek sekä Suomen Eero Kosonen, jotka molemmat joutuvat jättämään kisat välistä loukkaantumisten vuoksi. Kososen korvaaja on Santtu Strandberg ja Soucekia paikkaa Radovan Michajlovic.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Dödö
25/07/2017
Classic tasoittaisi 2-2 jos leikkasella olisi ollut kuvassa edes vähän pelisilmää.. Salin olisi saanut laittaa nostaa kädet kattoon.
Editointi
25/07/2017
Nyt on kyl todella ollu kädetön videonkäsittelijä :D Todella ala-arvoinen editointi. Huhhuh. Joku löytäny leikkaa liitä napit, eikä mitään muuta visuaalista näkemystä. Säälittävää. Hyvä idea, ei muuta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.