Divarit

Kakkosdivariseuralta mielenkiintoinen kiinnitys – entinen sentterilupaus palaa kotiin

18.08.
2017
6 Kommenttia
4
Divarit

Kuva: Anssi Koskinen

Melkoisen tarinan urallaan läpi käynyt Teemu Aaltonen palaa kasvattajaseuraansa Forssan Suuppareihin. FoSu pelaa kakkosdivarissa.

Aikanaan todella lahjakas sentteri edusti Salibandyliigassa niin Classicia kuin Turun Palloseuraakin. Hän oli kovaa vauhtia kipuamassa kohti liigan eliittiä ja sai vyölleen jo maajoukkuepelejäkin, kunnes joutui luopumaan pelaamisesta kroonisen väsymysoireyhtymän vuoksi.

Aaltonen ehti pelata Salibandyliigaa 58 ottelun verran Classicin ja TPS:n riveissä ja iskeä niissä 58 tehopistettä. Aaltonen siirtyi kaudeksi 2014-15 Esport Oilersiin, muttei kyennyt tuolla kaudella pelaamaan enää peliäkään.

Viime kaudella hän alkoi jo viritellä paluuta kentille pitkän tauon jälkeen kakkosdivarin Loimaan Leiskussa toimien aluksi valmentajan tehtävissä. Kauden edetessä Aaltonen myös pelasi ensimmäiset pelinsä vuosiin. Tehoja löytyi heti, sillä viidessä ottelussa hän iski pisteet 5+4. Täksi kaudeksi Aaltonen vaihtaa kuitenkin päälleen FoSu-nutun, josta kaikki aikanaan lähti liikkeelle.

Aaltonen pelasi aikanaan neljä todella tehokasta kautta Divarissa FoSun riveissä. Kaikkiaan 95 Divari-ottelun pistesaldoksi kertyi huima 95+91=186. Parhaalla kaudellaan hän iski Divarissa 68 pistettä. Tuolloin tutkaparina ollut Juha Laitila paukutti edelleen voimassa olevan Divarin piste-ennätyksen 59+31=90.

FoSu ilmoitti verkkosivujensa sopimusuutisessa julkaisevansa lisää Aaltosen kuulumisia lähipäivinä.

Lue myös:
Pitkään sivussa ollut entinen liigasentteri tekemässä paluuta kakkosdivisioonassa – ”Tämä on askel kohti askia”
Raju tarina: Mihin katosi lupaava TPS-sentteri?

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
FiSu
19/08/2017
Myös Laitila on mukana, joten mielenkiintoinen kausi FoSulla edessä. Osa kuntoutumisprosessia tuleva kausi Temelle varmasti vielä on, mutta onhan mies kova luu kakkoseen jo nyt. Toivottavasti kroppa ottaa treenin vastaan ja mies pysyy terveenä. Tahtoa tuntuisi olevan vaikka muille jakaa.
Katsoja
19/08/2017
Teemun TPS-pelejä jokunen vuosi sitten nähneenä täytyy toivoa, että näen vielä tämän maagisen hyökkääjän liigapelejä jatkossakin.
tt
19/08/2017
Hienoa että ura jatkuu..Me lajia seuraavat muistamme pelaajana.Mutta ehkä yksi niistä pelaajista,jotka ovat jääneet lajia vähemmän seuraaville vähän tuntemattomaksi.
t.
19/08/2017
ai että, ja fosu taitaa vielä pelata jokunen ottelu turussa, joten koittaako todella se päivä, jolloin tulen näkemään temeä kentällä :D joka tapauksessa, komppaan yllä olevat kommentoijat; erityisen hieno pelaaja kyseessä!
TT:lle
19/08/2017
Kyllähän lajia vähemmän seuraaville ovat käytännössä kaikki nimet ehkä Tiitua lukuun ottamatta aika tuntemattomia.
Mika
20/08/2017
Kohonen tunnetaan myös. Moni ei tosin tiedä, että ei ole kirjoitusvirhe kun on joskus nähnyt Mikko nimellä esiintyvän Kohosen, joutunut ihan sanomaan että eri henkilö. Josko sitten joku kaunis päivä aletaan pelaajia tuomaan esiin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.