Divarit

Karhut pestasi viiden vuoden tauon pääsarjapeleistä pitäneen hyökkääjän

13.08.
2017
1 Kommentti
1
Divarit

Matti Rössi kirjoitti nimen alle Karhujen sopimuspaperiin. Kuva: Karhut.

Divarikauteen valmistautuva Karhut on solminut perjantaina 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen seurassa aiemmin esiintyneen Matti Rössin kanssa.

Rössi, 33, ei ole urallaan pelannut Divaria, mutta pelejä Salibandyliigassa on kertynyt seitsemän kauden aikana 125 ottelua Salibandyliigassa. Niissä hyökkääjä on kerännyt kaikkiaan 54 tehopistettä.

Pelaamisesta taukoa pitänyt Rössi on edustanut Salibandyliigassa kahdella viimeisimmällä kaudellaan FBT Poria ja sitä ennen viidellä kaudella Oulun Luistinseuraa. Rössi pelasi edellisen kautensa liigassa sesongilla 2011-12.

– Tuntuu todella hyvältä. Tässä on ollut muutama vuosi taukoa – tuntuu hyvältä päästä peleihin mukaan, Rössi kommentoi Karhujen tiedotteessa.

– Karhulauma vaikuttaa nuorelta. Intoa täynnä näyttää olevan jokainen pelaaja sekä hyvää asennetta ennen kaikkea, mihin itse olen erittäin tyytyväinen. Se motivoi myös itseä treenaamaan ja hakemaan pelipaikkaa, Rössi jatkaa.

Rössin pitkä tauko pääsarjapeleistä ei ole liittynyt siihen, etteikö pelihaluja olisi edelleen ollut.

– Kipinä pelaamista kohtaan on koko ajan ollut, mutta käytännön asiat eivät ole järjestyneet niin hyvin kuin olisi toivonut. Nyt sitten kotiasiat ja muut taustajoukot saatiin kuntoon ja hommat sovittua.

Rössi oli useampaan otteeseen katsomassa Karhujen edesottamuksia Porin Urheilutalolla.

– Se oli varmaankin se, mikä herätti kipinän lopullisesti, kun katsoi karsintapelejä. Siinä tuli tunne, että tuonne on vielä pakko päästä, Rössi huomauttaa Karhujen tiedotteessa.

Linkki:
Karhujen tiedote aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Taisin
13/08/2017
Hieno juttu että paluu tuli ja voihan Karhut vaikka liigaankin nousta? Itsellä vielä isommat tavoitteet aina ollut pelaamiselle eli mitalitason liigajoukkueeseen halua olisi muihin ei ehkä. Tietysti kun tavoite noin suuri ei se välttämättä aina toteudu.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.