LS: Voimapesä Sveitsistä Raumalle: ”Ilmaveivi todellakin nähdään”

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Sanomalehti Länsi-Suomi kertoi maanantaina, että Rauman SalBa on hankkinut riveihinsä hyökkääjä Juho Miilunpalon, 34. Miilunpalo on pelannut Sveitsissä viimeiset viisi kautaa ja liittyy SalBaan NLB:n Ticinosta.

SalBan pääluotsi Petri Seppinen sanaili kesäkuun puolivälissä, että joukkue hakee ”rightin puolelta laukovaa 30 maalin miestä”. Rightin puolelta laukova Miilunpalo ei ainakaan suoraan luvannut lehdelle, että hän on se 30 maalin mies.

– Katsotaan, jos päästetään laitaan irti, niin kyllä muutaman maalin lupaan tehdä, Miilunpalo sanoi Länsi-Suomelle.

Vahvarakenteinen Miilunpalo on edustanut Suomen pääsarjoissa ainoastaan porilaisseuroja. Divarissa hän on edustanut FBT Poria sekä SBS Poria ja liigatasolla ensiksi mainittua. Divarissa pelejä on kertynyt 125 (36+23=59) ja liigassa 62 (17+12=29).

Osa Salibandyliigan seuraajista saattaa muistaa Miilunpalon ilmaveiveistään ja mies lupaa tarjoilla veivejä myös ensi kaudella.

– Todellakin nähdään. Eikä vain yhtä, Miilunpalo lupasi lehdelle.

SalBan haastattelu:

7 comments

  1. Peltonen – Miilunpalo pari voi olla aika ”vihattu” pakkipari. Ei siinä mitään kunhan Raumalaiset tykkään.

  2. Harmi ettei tullut Karhuihin. Mutta en tiedä onko enää annettavaa liigatasolla? Aika mitättömät pisteet tehnyt sveitsin vuosina. Ja liigassakaan mahtoiko yli 10 pistettä tehdä?

  3. Eikös jutussa lue, että 62 ottelua liigassa, joissa kertyi 29 tehopistettä. Eiköhän pallolisena ihan hyvä puolustaja ole vielä liigatasollakin.

  4. Salban herättänyt,tasoero keskustelu vai joku muu? Mutta on alettu tosiaan tekemään asioita oikein! Tällä joukkueella satavarma plaijaripaikka!! Hyvää pöhinää Raumalla muutenkin sählyn ympärillä, hyvä te!!

  5. kyllä tuolla joukkueella pitäisi ruveta jo pleijariraja häämöttelemään jos vain peli lähtee kulkemaan.

  6. Tietäisitte vaan miten sekaisin asiat raumalla on ? Kaukana hyvästä pöhinästä. Muutama kaveri saanut asiat täysin sekaisin. Erään raumalaisen yrityksen toimari sekoittaa koko seuraa, pelailee omalle pojalle peliaikaa.

  7. että Salbassa asiat ovat kuitenkin ihan hyvin ja mielenkiintoinen kausi tulossa.