Liigat

LS: Voimapesä Sveitsistä Raumalle: ”Ilmaveivi todellakin nähdään”

08.08.
2017
7 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Sanomalehti Länsi-Suomi kertoi maanantaina, että Rauman SalBa on hankkinut riveihinsä hyökkääjä Juho Miilunpalon, 34. Miilunpalo on pelannut Sveitsissä viimeiset viisi kautaa ja liittyy SalBaan NLB:n Ticinosta.

SalBan pääluotsi Petri Seppinen sanaili kesäkuun puolivälissä, että joukkue hakee ”rightin puolelta laukovaa 30 maalin miestä”. Rightin puolelta laukova Miilunpalo ei ainakaan suoraan luvannut lehdelle, että hän on se 30 maalin mies.

– Katsotaan, jos päästetään laitaan irti, niin kyllä muutaman maalin lupaan tehdä, Miilunpalo sanoi Länsi-Suomelle.

Vahvarakenteinen Miilunpalo on edustanut Suomen pääsarjoissa ainoastaan porilaisseuroja. Divarissa hän on edustanut FBT Poria sekä SBS Poria ja liigatasolla ensiksi mainittua. Divarissa pelejä on kertynyt 125 (36+23=59) ja liigassa 62 (17+12=29).

Osa Salibandyliigan seuraajista saattaa muistaa Miilunpalon ilmaveiveistään ja mies lupaa tarjoilla veivejä myös ensi kaudella.

– Todellakin nähdään. Eikä vain yhtä, Miilunpalo lupasi lehdelle.

SalBan haastattelu:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tervetuloa!
08/08/2017
Peltonen - Miilunpalo pari voi olla aika "vihattu" pakkipari. Ei siinä mitään kunhan Raumalaiset tykkään.
Pori
08/08/2017
Harmi ettei tullut Karhuihin. Mutta en tiedä onko enää annettavaa liigatasolla? Aika mitättömät pisteet tehnyt sveitsin vuosina. Ja liigassakaan mahtoiko yli 10 pistettä tehdä?
Porille
08/08/2017
Eikös jutussa lue, että 62 ottelua liigassa, joissa kertyi 29 tehopistettä. Eiköhän pallolisena ihan hyvä puolustaja ole vielä liigatasollakin.
Mikä lie
09/08/2017
Salban herättänyt,tasoero keskustelu vai joku muu? Mutta on alettu tosiaan tekemään asioita oikein! Tällä joukkueella satavarma plaijaripaikka!! Hyvää pöhinää Raumalla muutenkin sählyn ympärillä, hyvä te!!
Jep
09/08/2017
kyllä tuolla joukkueella pitäisi ruveta jo pleijariraja häämöttelemään jos vain peli lähtee kulkemaan.
Mikä lielle
09/08/2017
Tietäisitte vaan miten sekaisin asiat raumalla on ? Kaukana hyvästä pöhinästä. Muutama kaveri saanut asiat täysin sekaisin. Erään raumalaisen yrityksen toimari sekoittaa koko seuraa, pelailee omalle pojalle peliaikaa.
Väittäisin
09/08/2017
että Salbassa asiat ovat kuitenkin ihan hyvin ja mielenkiintoinen kausi tulossa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.