Divarit

SM-hopeaa keväällä juhlinut konkari jatkaa uraansa kakkosdivarissa

18.08.
2017
4 Kommenttia
0
Divarit

Kuva: Juhani Järvenpää

Konkaripelaaja Tom Strömsten lopettaa pelit pääsarjatasolla. EräViikinkien kanssa SM-hopeaa keväällä juhlinut Strömsten jatkaa uraansa kakkosdivisioonassa.

Kaikkiaan 14 kautta Salibandyliigaa pelannut Strömsten pelaa alkavalla kaudella AC HaKin miesten edustusjoukkeessa. Urallaan Salibandyliigassa Strömsten ehti pelata 377 ottelua runkosarjassa ja 92 pudotuspeleissä. Pisteitä hän keräsi yhteensä 272 kappaletta.

Veteraanipelaaja ehti edustaa urallaan Tapanilan Erää, SSV:tä, sekä uutta fuusioryhmää, EräViikinkejä. Mitaleja kertyi uran aikana kaappiin yhden SM-kullan, kolmen hopean ja yhden pronssin verran.

– Jälleen erittäin mieluinen kiinnitys joukkueeseemme. Kokenut pelimies, kova treenaamaan ja hyvä kaveri. Tom on treenannut jonkin aikaan AC HaKin edustuksen kanssa ja kaikille on tullut selväksi, että hän ei ole tullut joukkueeseen jäähdyttelemään, AC HaKin kapteeni, niin ikään ex-liigapelaaja Tommi Vappula hehkuttaa Hakin uutisessa

Strömstenin lisäksi EräViikinkien Tommi Rosendahl siirtyi Hakin paitaan aiemmin kesällä.

Linkit:
Tom Strömstenin siirtouutinen AC Hakin sivuilla.
Tommi Rosendahlin siirtouutinen AC Hakin sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Hah
18/08/2017
Haki taitaa siirtyä ikämies säbään, kun kerää kaikki Erän pelurit jotka ei enää pärjää liigassa.
#51
18/08/2017
Jos kerran Tom ei tullut jäähdyttelemään, niin miksi valitsi juuri AC Hakin?
Make
18/08/2017
Vappula, Rosendahl, Strömsten, Kantola. Kova on nippu. Liigapelien yhteismäärä on aika kunnioitettava. Löytyy maalintekijää, pelintekijää ja työmiestä.
Eiköhän
18/08/2017
Kyseessä enempi, että ei ole jäähdyttely asenne, vaikka sarjataso alempi. Pelataan tosissaan, mutta vähemmällä reissaamiselle. Hienoa, että jätkät pelailee vielä tuolla tasolla ja nostavat kyseisen sarjan tasoa ja mielenkiintoa!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.