Maajoukkueet

Takaisin Tallinnaan – Suomen MM-karsintalohko on nyt selvillä

06.08.
2017
13 Kommenttia
0
Maajoukkueet

Suomi kohtaa Puolan salibandyn MM-karsinnoissa. Kuva: Mika Hilska

Salibandyn seuraava miesten MM-turnaus pelataan 2018 Tshekissä, ja tulevana talvena on taas MM-karsintojen vuoro. Vain isäntämaa Tshekki saa suoran paikan lopputurnaukseen, joten myös hallitseva maailmanmestari Suomi pyrkii mukaan karsinnan kautta. Suomen karsintalohko pelataan 31.1. – 4.2.2018 Tallinnassa.

Suomi kohtaa lohkossaan Alankomaat, Belgian, Liechtensteinin, Puolan ja Viron. Suomi karsi myös vuonna 2016 Tallinnassa.

Euroopan neljästä karsintalohkosta selviytyy lopputurnaukseen kustakin kaksi parasta sekä lisäksi kaksi parasta lohkokolmosta eli yhteensä 10 joukkuetta.

Aasian-Oseanian lohkosta seuloutuu mukaan neljä parasta.

Kanadan ja Yhdysvaltojen välisestä Amerikan karsinnasta selviytyy lopputurnaukseen kaksiosaisen kohtaamisen voittaja.

MM-karsintalohkot:

Eurooppa 1 (Tallinna 31.1. – 4.2.) Alankomaat, Belgia, Liechtenstein, Puola, Suomi ja Viro.
Eurooppa 2 (Nitra, Slovakia 31.1. – 4.2.) Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia ja Slovenia.
Eurooppa 3 (Valmiera, Latvia 31.1. – 4.2.) Islanti, Italia, Latvia, Unkari, Sveitsi ja Venäjä.
Eurooppa 4 (Nitra, Slovakia 31.1. – 4.2.) Espanja, Iso-Britannia, Itävalta, Norja ja Tanska.
Aasia-Oseania (Jeju, Korea 22. – 28.1.) Australia, Iran, Japani, Kiina, Korea, Malesia, Uusi Seelanti, Singapore ja Thaimaa.
Amerikka: (2. – 4.2.) Kanada ja Yhdysvallat

Tektst: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
#51
06/08/2017
Tiukkaa vääntöö!
Junnu#8
06/08/2017
On varmasti:D Ruotsi,Suomi,Sveitsi ja Tshekki suoraan kisoihin. Suomi menisi kisoihin D1varin kärkipelaajilla. Samoin muut kärkimaat. Toki saavat heikommat joukkueet pelata Kim Nilssonia. Ja muita huippupelaajia vastaan. Ja saavat uusia elämyksiä ja kokemuksia. Mutta palveleeko kuitenkaan lajia...
Jonsku
06/08/2017
Nämä karsintaturnaukset ovat kyllä typeryyden huippu
ööö
06/08/2017
Moniko teistä on sillä tasolla että pääsisi mukaan. Se on lajin kansainvälistä toimintaa. Kyllä suomalisen potkupallon voisi oikeasti lopettaa koska sillä ei ole mitään mahiksia mihinkään.
dgt
07/08/2017
Kysymys on siitä että nämä junnu#8,mainitsemat maat ovat selkeästi parhaat.Ei täällä varmasti kenenkään ole tarkoitus vähätellä.Mutta ei tosiasioitakaan voi kiistää.
Heh
07/08/2017
Palveleeko jalkapalloa sitten noi mm-karsinnat?Suomi ei ikinä kisoissa.Silti vaan pelataan.:-)
Jykä
07/08/2017
Verrataanko täällä oikeasti salibandya ja jalkapalloa keskenään?
Analyytikko
07/08/2017
Karsintojen merkitysestä urheilullisesti voidaan olla montaa mieltä: totta että ei tämä varmaan juuri Suomea palvele, mutta väitän että muut maat saavat tästä paljon irti ja täten palvelee lajia kokonaisuudessaan.

Toisekseen pitää muistaa se, että tämä karsintajärjestelmä on myös sitä varten, että säbää ajetaan olympialajiksi. Tämä taasen palvelisi myös Suomea mahdollisen olympiamenestyksen myötä.
gb
07/08/2017
Salibandyä ja jalkapalloa ei tosiaan kannata verrata keskenään.Toisessa suomi pärjää,toisessa ei.Mutta salibandyssä pystyy helpommin luettelemaan kärkimaat ja niitä on vähemmän.Eri kansainvälisissä jalkapallo kisoissa ja turnauksissa on enemmän mestari ehdokkaita.
Heh
09/08/2017
Kun on vaan peruskoulun käynyt niin luetunymmärtämisessä saattaa olla vikaa...Ei täällä kukaan ole vertaillut lajeja itsessään vaan on vertailtu mm-karsintoja ja niiden mielekkyyttä.Kyllä muissakin palloilulajeissa on heikkoja maita,jotka eivät ole päässeet ikinä varsinaisiin kisoihin.Piste.
Heh
09/08/2017
Itävalta ja Etelä-Korea nousivat lätkässä mm-kisoihin.Vertailkaapa tuloksia ja katsokaa miten menee. :-)
GB
09/08/2017
Pahoittelut,unohtui tuo karsintoja sana tuosta ensimmäisestä lauseesta sanan jalkapalloa jälkeen.On hyvä,että eri lajeissa kaikki mahdolliset maat saavat karsintojen kautta yrittää nousta itse mm-kisoihin.Se,onko mielekästä ja lajeja eteenpäin vievää,jos lopputulokset pystyy arvaamaan ennakkoon,kuka tietää.Joka tapauksessa ajan kanssa tapahtuu kehitystä,uusia maita tulee mukaan ja joskus yllättävätkin maat menestyvät.
Rohkea seppä
31/01/2018
Olisko jotain infopläjäystä suomalaisista jotka vaikuttavat eri maajoukkueissa ko.karsinnoissa. olisi kiva olla kartalla!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.