Ulkomaat

Video: Kaunista yhteispeliä – näin Falunin ykkösviisikko pyöritteli pallon maaliin

12.08.
2017
0 Kommenttia
0
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsin mestaruuden keväällä voittanut Falun on yksi meneillään olevan Czech Openin kovimmista joukkueista. Joukkueen nimekäs ykkösviisikko iski sangen näyttävän osuman Tempish Vitkovicen verkkoon turnauksessa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.