Liigat

Video: Koovee kellisti hallitsevan mestarin Players’ Nightissa

13.08.
2017
1 Kommentti
8
Liigat

Kooveen naiset juhlivat harjoitusottelussa voittoa Classicista. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Naisten hallitseva mestari Tampereen Classic joutui nöyrtymään Kooveelle Players’ Night -tapahtumassa pelatussa harjoitusottelussa perjantaina lukemin 2-1.

Classic siirtyi ottelussa 1-0 -johtoon, mutta Koovee punnersi rinnalle ja ohi. Mestaruutta keväällä juhlinut Classic ei hävinnyt viime kauden aikana naisten Salibandyliigassa peliäkään. Suomen Cupissa se hävisi kerran, kun se tippui finaalista Turun Palloseuran käsittelyssä.

Koovee oli viime kaudella liigan runkosarjassa kahdeksas ja tippui puolivälierissä juuri Classicille voitoin 3-0.

Maalikooste:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Katsoja
13/08/2017
KooVee vahvistunut ja Classi heikentynyt. Mielenkiintoinen kausi tulossa. Sääli että pelimäärä on sarjassa vähentynyt, koska sarjasta tulee varmasti tasainen. Hiano nähdä että KooVee ja varsinkin sen ykköskenttä luo erittäin näyttävää peliä. Puolustuspään tekeminen ja maalivahdit ratkaisivat kuitenkin tässä pelissä voiton.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.