Maajoukkueet

Video: Liljelund: ”Naiset pyritään saamaan mukaan seuraavaan World Games -turnaukseen”

01.08.
2017
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Salibandy esiintyi Puolan Wroclawissa järjestetyssä World Games -tapahtumassa ensimmäistä kertaa virallisena lajina.

IFF:n pääsihteerinä toimiva John Liljelund summasi turnauksen antia oheisessa Salibandyliiton haastattelussa. Seuraava World Games -tapahtuma tullaan järjestämään USA:n Alabamassa ja salibandy pyrkii sinne mukaan entistä vahvemmalla kokoonpanolla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.