Liigat

Video: Maalivahti koki ikävän yllätyksen – liigapakin syöttö lipsahti omaan maaliin

26.08.
2017
11 Kommenttia
3
Liigat

Iiro Lankisen ruuti oli kuivaa torstaina. Omalta kantilta kuitenkin väärässä kenttäpäädyssä. Kuva:

Miesten Salibandyliigan joukkueet valmistautuvat tulevaan kauteen harjoitusotteluiden merkeissä. Kuopion Welhot mittasi torstaina Divarin Josban kunnon ja kaatoi joensuulaiset maalein 7-3.

Harjoitusottelun erikoisimmasta suorituksesta vastasi värikkäistä kommenteistaan tuttu Iiro Lankinen. Lankinen yllätti maalia vartioineen Petri Leschin syötöllään ja pallo sujahti epäonnekkaasti kuopilaisten omaan verkkoon.

– Alkukauden harjoituspelit ovat osoittaneet, että meidän palloton peli on vahvalla pohjalla. Saimme pidettyä Josban hyvin laidoilla, eivätkä he päässeet murtautumaan parhaisiin maalintekosektoroihin montaakaan kertaa ottelussa. Pallollisessa pelissä on vielä hiottavaa. Osakseen tämä johtuu myös viisikkoharjoittelusta, kun nytkin ottelussa oli sellaisia kentällisiä, jotka eivät olleet päässeet harjoittelemaan yhdessä.

– Erityisen tyytyväinen pitää olla nuoriso-osaston panokseen. Avauskokoonpanossa meillä oli kahdeksan A-juniori-ikäistä pelaajaa ja kaikki esiintyivät ottelussa enemmän kuin mallikkaasti. Pojat ovat tehneet kesän ajan laadukkaasti hommia ja hyppy miesten ympyröihin on sujunut loistavasti, kommentoi Welhojen päävalmentaja Janne Kainulainen ottelun koknonaisantia kuopiolaisittain.

Welhojen raportti
Miesten Salibandyliigan harjoitusotteluiden tuloksia

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JOnes
26/08/2017
No yllätys ja yllätys, mutta ihan torjuttavissa oli :D
mitämitä
26/08/2017
Mitä toi veskari tohels... se oli sillain potkasen ton pallon pois...se ois voinu yhtälailla laittaa jalan siihen eteen pysäyttää sen ja potkaista sit pois
MITÄMITÄ:lle kysymys?
26/08/2017
Saako maalivahti ottaa "tuplakosketusta"? Eikös se oli kielletty kun eihän maalivahti voi esim. huonon syötön antaneena hakea palloa maalivahdin rajojen sisätä uudestaan käsisäänsä? Sama tilanne myös potkutilanteessa?
PasiToskiainen
26/08/2017
Josban sivuilla olikin outo tilasto heidän pistemiehistä, kaksi maalintekijää mainittuna. Tämä siis selitys kolmanteen maaliin
Joo
26/08/2017
Leba -josba treenipeli leballe 4-3
Satu setä
26/08/2017
Josban sivuilla lukee ottelusta tietenkin että ns keltanokat pelasivat tämän ottelun vaikka kyllä taisi kokeneempi kaarti kuten puska jnejne viedä isoimmat peliminuutit pojilta.
Joooooo
26/08/2017
Kyllä josba meni kahdella kentällä lopussa mutta silti tuli häviö kakkosdivari porukasta..
Luotto
27/08/2017
Hyökkäävää pelityyliä näkisin Josban kannattavan pelata jos nousuun pyrkivät ja pelaajia kehittää. Epäilen LeBan puolustamalla yllättäneen Josban? Edelleen luotan Josban uuteen valmentajaan ja aikaa on laittaa peli kuntoon.
Karjala
27/08/2017
Ruokonen josban päävalmentajan saappaissa jo ennen joulua.
KATSOJA
27/08/2017
Tuo Josban uutisointi on ihan farssi. Lisäksi valmentaja haukkuu omia pelaajia jo otsikossa.
Luotto
27/08/2017
Huomasin jonkun konsulttifirman ilmeisesti urheiluun tulleen olisiko herkät herrasmiehet nimeltään? Ehkä heiltä saisi vinkkejä jos ongelmia näköpiirissä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.