Liigat

Video: Oilers jäi Classicin jalkoihin Latviassa

26.08.
2017
7 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Esport Oilers ja Tampereen Classic kohtasivat toisensa Latvian Openin alkusarjassa perjantaina. Classic oli joukkueista etevämpi lukemin 9-4.

Tamperelaiset olivat alkulohkonsa ykkösiä voittamalla molemmat alkusarjan pelit ja jatkopeleissä vastaan astelee Nokian KrP. Oilers jäi lohkon jumboksi ja mittaa sveitsiläisen UHC Usterin tason lauantaina ja sunnuntaina.

Turnauksen tilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
TOP via Bottom
26/08/2017
Pistäpä Arto syvällisempää analyysiä siitä miks Oilers kyntää jo harkoissa
Katsoja
27/08/2017
Tasokas preseason turnaus Latviassa. Lähes kaikki ottelut ovat tulleet streemeinä hyvin kuvattuna. Neljä ottelua komeen päivään on kohtuullisen tiivis tahti.
Liigassa taas neljään viikkoon kaksi ottelua, joka on puuduttavan vähän.
Junnu#8
27/08/2017
Samaa mieltä. Nokia oli lähellä mennä finaaliin. Mutta jäätyi lopussa Classicia vastaan. Luulen että Storvreta vie kannun. Robin Nilsberth on hieno puolustaja. Ja pelaa siellä muuan Alex Rudd myös.
Mistä
27/08/2017
Näkee pelit?
JANIINPÄ
27/08/2017
Tänään @LOfloorball finaalissa Classic -@StorvretaIBK. Ottelu alkaa klo 11:30 ja sen näet täältä ? https://youtu.be/Um8S8EzNw_E
#salibandy
JANIINPÄ
27/08/2017
Classic voitti rankkareilla. Clasun parasta antia nuorison ennakkoluuloton esille tulo, ja Nykyn rohkeus peluuttaa heitä.
Arto Kilponen
28/08/2017
Ainakin syitä Oilersin heikkoon menestykseen on todella raju uudistuminen (loukkaantumisineen) sekä siitä johtuva tarve kokeilla vähän kaikenlaista - joka nyt muutenkin harjoituspeleissä on se koko homman idea.

Jos taas tulevan kauden menestystä ajatellaan, niin vastaava kuin viime kaudella on varmaankin aika lähellä. Playoff-paikka tuskin tekee tiukkaa, mutta välieräpaikka olisi ainakin minulle yllätys.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.