Ulkomaat

Video: Rasmus Enströmin seitsemän hienointa suoritusta viime kaudelta

11.08.
2017
1 Kommentti
1
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Salibandyn ruotsalaistähti pääsi juhlimaan viime kauden päätteeksi Ruotsin mestaruutta Falunin paidassa. Kyseessä oli Falunin ja Enströmin neljäs mestaruus viiden vuoden sisällä.

Floorball Today koosti videon Enströmin viime kauden parhaista suorituksista. Enströmiä voidaan pitää yhtenä maailman parhaista pelaajista ja hänet on myös valittu maailman ykköspelaajaksi vuosina 2013 ja 2015. Viime vuonna hän oli listauksen kolmantena Alexander Galante Carlströmin ja Eero Kososen jälkeen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Prostars
12/08/2017
Köyhän miehen Karppanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.