Ulkomaat

Kuva: Pelaajan maila hajosi laukoessa ja osui omiin kasvoihin – selvisi säikähdyksellä

29.09.
2017
7 Kommenttia
0
Ulkomaat

Fredrik Holtzin naama ei näyttänyt hääviltä perjantain pelin jälkeen. Kuva: Unihockey.ch.

Viime perjantaina pelatussa Sveitsin liigan ottelussa Köniziä vastaan HC Rychenberg Winterthurin tähtipelaaja Fredrik Holtz sai rikkoutuneen mailan kasvoihinsa. Asiasta uutisoi unihockey.ch sekä FloorballToday -sivustot.

Holtzin maila katkesi hänen laukoessaan. Maila sinkoutui miehen silmien väliin ja oli kyse vain senttimetreistä, ettei Holtz loukkaantunut pahemmin. Holtz totesi omalla Facebook-sivullaan tilanteessa olleen vain huonoa onnea. Toiselta kantilta katsottuna entisellä Saksan maajoukkuemiehellä kävi todella hyvä säkä, ettei maila osunut häntä silmään.

Holtz selvisi siis tilanteesta säikähdyksellä ja pelasi joukkueen mukana jo seuraavassa pelissä kahden päivän kuluttua tapahtuneesta onnistuen myös kahdesti maalinteossa.

Linkki:
Unihockey.ch:n uutinen
FloorballTodayn uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Pekka Koskinen
29/09/2017
Maailman halvin silmävakuutus pitäisi tulla jo vihdoin pakolliseksi. Tero Tiitu pitää laseja vapaaehtoisesti ja muutamat junnut ylimmmillä sarjatasoilla. Vaikka nuorimmat pitäneet koko junnuajan, niin miehissä eivät enää pidä kun ei staratkaan pidä.
Pitääkö B junnujen ja nuorempien jatkossa pitää kaikissa liiton otteluissa laseja, myös siis aikuisiässä?
Koskiselle
29/09/2017
Lasien on ensin kehityttävä lähes huomaamattomiksi ja semmoisiksi että eivät huurustu että suostun ne päähäni laittamaan. Ei viitsisi koko aikaa pyyhkiä kun istuu vaihdossa. Terv. Liiga- puolustaja
yli-ikäinen
29/09/2017
Käsittääkseni 1.1.1999 ja sen jälkeen syntyneiden tulee käyttää laseja kaikissa virallisissa matseissa. Ainakin a-junnu- ja divaripeleissä näin on. En sitten tiedä onko liigassa tästä jokin poikkeus.
yli-ikäinen
29/09/2017
Lisäys: siis kyllä pitää käyttää, vaikka osa onkin jo 18 vuotta täyttäneitä.
Juupajuu
29/09/2017
Liika-puolustajalle sen verran, että "huuruuntumattomia" laseja on saanut jo vaikka kuinka monta vuotta.

Itsekin sellaisilla pelailin jo viisi vuotta sitten.

Ei se oikeesti oo niin noloo pitää laseja, mitä isot pojat väittää. Se katsomossa istuva ihastuksesikin saattaa pitää sinua jopa järkevänä, kun suojaat silmiäsi.
Vahvuuksilla
29/09/2017
Ja viikolla pitelin käsissäni myös vahvuuksilla olevia suojalaseja....ENSIMMÄISIÄ jotka on todellakin setrifikoitu myös salibandyyn.....tulossa piakkoin markkinoille!
Metalman
30/09/2017
Niitä myydään sellaisia suojalaseja teollisuuteen, mitkä pesee nykypäivän sabalasit millä tahansa osa-alueella: keveys, ulkonäkö, kestävyys, huurutumattomuus, voimakkuudet. Ja kyllä. CE-hyväksytty käy sali-bandyssä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.