Kuva: Pelaajan maila hajosi laukoessa ja osui omiin kasvoihin – selvisi säikähdyksellä

Fredrik Holtzin naama ei näyttänyt hääviltä perjantain pelin jälkeen. Kuva: Unihockey.ch.

Fredrik Holtzin naama ei näyttänyt hääviltä perjantain pelin jälkeen. Kuva: Unihockey.ch.

Viime perjantaina pelatussa Sveitsin liigan ottelussa Köniziä vastaan HC Rychenberg Winterthurin tähtipelaaja Fredrik Holtz sai rikkoutuneen mailan kasvoihinsa. Asiasta uutisoi unihockey.ch sekä FloorballToday -sivustot.

Holtzin maila katkesi hänen laukoessaan. Maila sinkoutui miehen silmien väliin ja oli kyse vain senttimetreistä, ettei Holtz loukkaantunut pahemmin. Holtz totesi omalla Facebook-sivullaan tilanteessa olleen vain huonoa onnea. Toiselta kantilta katsottuna entisellä Saksan maajoukkuemiehellä kävi todella hyvä säkä, ettei maila osunut häntä silmään.

Holtz selvisi siis tilanteesta säikähdyksellä ja pelasi joukkueen mukana jo seuraavassa pelissä kahden päivän kuluttua tapahtuneesta onnistuen myös kahdesti maalinteossa.

Linkki:
Unihockey.ch:n uutinen
FloorballTodayn uutinen aiheesta.

7 comments

  1. Maailman halvin silmävakuutus pitäisi tulla jo vihdoin pakolliseksi. Tero Tiitu pitää laseja vapaaehtoisesti ja muutamat junnut ylimmmillä sarjatasoilla. Vaikka nuorimmat pitäneet koko junnuajan, niin miehissä eivät enää pidä kun ei staratkaan pidä.
    Pitääkö B junnujen ja nuorempien jatkossa pitää kaikissa liiton otteluissa laseja, myös siis aikuisiässä?

  2. Lasien on ensin kehityttävä lähes huomaamattomiksi ja semmoisiksi että eivät huurustu että suostun ne päähäni laittamaan. Ei viitsisi koko aikaa pyyhkiä kun istuu vaihdossa. Terv. Liiga- puolustaja

  3. Käsittääkseni 1.1.1999 ja sen jälkeen syntyneiden tulee käyttää laseja kaikissa virallisissa matseissa. Ainakin a-junnu- ja divaripeleissä näin on. En sitten tiedä onko liigassa tästä jokin poikkeus.

  4. Lisäys: siis kyllä pitää käyttää, vaikka osa onkin jo 18 vuotta täyttäneitä.

  5. Liika-puolustajalle sen verran, että ”huuruuntumattomia” laseja on saanut jo vaikka kuinka monta vuotta.

    Itsekin sellaisilla pelailin jo viisi vuotta sitten.

    Ei se oikeesti oo niin noloo pitää laseja, mitä isot pojat väittää. Se katsomossa istuva ihastuksesikin saattaa pitää sinua jopa järkevänä, kun suojaat silmiäsi.

  6. Ja viikolla pitelin käsissäni myös vahvuuksilla olevia suojalaseja….ENSIMMÄISIÄ jotka on todellakin setrifikoitu myös salibandyyn…..tulossa piakkoin markkinoille!

  7. Niitä myydään sellaisia suojalaseja teollisuuteen, mitkä pesee nykypäivän sabalasit millä tahansa osa-alueella: keveys, ulkonäkö, kestävyys, huurutumattomuus, voimakkuudet. Ja kyllä. CE-hyväksytty käy sali-bandyssä.