Divarit

Kuvat: Pääkallo.fi täytti tänään 10 vuotta – tältä sivusto on näyttänyt vuosien varrella

01.09.
2017
4 Kommenttia
5
Divarit

Tältä näytti alkuperäinen Pääkallo.fi syksyllä 2007.

Tasan vuosi sitten tuli kuluneeksi viisi vuotta siitä, kun Pääkallo.fi avasi ovensa uudelleen salibandykansalle. Tänään alkuperäisen verkkosivuston lanseerauksesta on ehtinyt kulua päivälleen 10 vuotta.

Sivuston ensitaipaleesta on kirjoitettu näin Pääkallo.fi:n historiaosiossa:
”Pääkallo.fi-sivusto aukeaa ensimmäistä kertaa 1. syyskuuta. Verkkosivun lisäksi Pääkallo tekee printtilehteä. Pääkallo.fi:n taustoilla häärää 12-henkinen osuuskunta, johon kuuluu muun muassa tunnettu kiekkokynäilijä Risto Pakarinen. Aktiivisia tekijöitä ovat Jussi Ojala, Timo Mäkynen, Samuli Laukka, Anssi Koskinen, Olli Laukkanen ja Jyrki Paajanen. Päätoimittajana toimii Jussi Ojala. Ennen joulua ilmestyy kaksi printtilehtinumeroa.”

Osuuskuntaan kuului edellä mainittujen lisäksi muitakin tekijöitä. Timo Mäkynen avustaa edelleen nykyisen verkkosivuston toimittamissa ja toimii Urheilulehden salibandyasiantuntijana. Myös valokuvaajien Anssi Koskisen ja Olli Laukkasen kädenjälki näkyy edelleen verkkosaitilla. Pitkäaikainen päätoimittaja Jussi Ojala vaikuttaa nykyisin Salibandyliiton viestintäpäällikön virassa.

Ohesta löytyy kuvia siitä miten sivuston ulkoasu on muuttunut vuosien varrella. Viimeisen viiden vuoden historiikin voit lukea tämän linkin takaa. Suppea historiikki löytyy kokonaisuudesssaan tästä osoitteesta.

Vuosi 2008 (vuosilta 2009-2010 ei löydy kuvia):

Vuonna 2008 ulkoasu oli hiukan kehittynyt.

Vuosi 2011:

Syksy 2011 oli Pääkallo.fi:n uuden tulemisen aikaa.

Vuosi 2012:

Vuodesta 2012 sivuston ulkoasu pysyi lähes samana joulukuuhun 2014 saakka.

Vuoden 2014 lopussa sivustolle tehtiin sivustouudistus, jossa ulkoasu muuttui melko paljon hetkellisesti. Seuraavana vuonna ulkoasu palasi hyvin samankaltaiseksi kuin edellisinä vuosina ja aikavälillä 2015-2017 se on pysynyt pitkälti samana.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
nulikka
01/09/2017
Vieläkin löytyy nuo lehdet hyllystä. Onnea kymmenvuotiaalle ja kiitos!
Jeppe
01/09/2017
Täällä myös löytyy kaikki lehdet tallessa. Muistakaa myös että jos haluatte tukea pääkallon toimintaa niin ottakaa adblocker pois päältä sivustolla. Täällä mainokset ovat kuitenkin kohtuullisen kokoisia.
Osku
01/09/2017
Onnea Pääkallolle! Ihan selvästi tälle on tarve. Kiitos ja kumarrus, että olette jaksaneet.
joppe
02/09/2017
hyvää duunia! jokapäiväinen käynti sivuillanne

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.