Latvia koki kovia Suomen U19-tyttöjen käsittelyssä

Suomen U19-tytöt näyttivät hauista Latvialle. Arkistokuva: IFF.

Suomen alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue ei arkaillut Latvian naisten maajoukkuetta vastaan Eerikkilässä pelatussa maaottelussa. Voitto kirjattiin Suomelle lukemin 8-0 (3-0, 3-0, 2-0).

Suomi oli alusta saakka etevämpi. Reippaan kahdeksan ja puolen peliminuutin jälkeen Maura Paajanen avasi sinivalkoisten maalitilin ja vain minuutin verran ehti kulua tästä, kun Suomi johti jo 2-0. Ennen ensimmäistä erätaukoa Suomi osui vielä kertaalleen ylivoimalla.

Toisessa erässä sama laulu jatkui ja kotijoukkue kuritti Latviaa eräluvuin 3-0. Kolmannessa erässä Suomi osui enää kahdesti ja näin ollen voitto kirjattiin kahdeksan maalin erolla.

Suomen tehokkain oli tehot 1+2 tehnyt Marianne Viteli. Avausosuman iskenyt Paajanen maalasi kahdesti. Milja Rastas puolestaan tehoili lukemin 1+1. Maalilla Ira Moilaselle kertyi kaikkiaan 13 torjuntaa ja nollapeli.