Divarit

Melkoinen kaappaus! Maailmanmestaripuolustaja siirtyy kakkosdivariin

24.09.
2017
8 Kommenttia
5
Divarit

Salibandyliiga-pelinsä viime kauteen päättänyt Tommi Aro nähdään seuravaaksi kakkosdivarissa. Kuva: Anssi Koskinen

Kakkosdivarijoukkue AC HaKi jysäytti ison siirtopaukun. Vantaalaiset hankkivat takalinjoilleen pitkäaikaisen liiga- ja maailmanmestaripuolustaja Tommi Aron.

HaKi kertoi asiasta sunnuntaina kotisivuillaan. Päävalmentaja Junnu Karesola olikin mielissään uudesta hankinnasta.

– Saavutukset kertovat kaiken kyseisestä pelaajasta. Liideri joka johtaa omalla tekemisellään, Karesola iloitsi seuran sivuilla.

Aro, 31, lukeutuu 2000-luvun parhaimpiin liigapuolustajiin. HIFK:ssa pääsarjapelinsä aloittanut konkari pelasi yhteensä 255 runkosarjan ottelua Salibandyliigassa. HIFK:n lisäksi hän edusti Tapanilan Erää ja viimeisimpänä EräViikinkejä.

Liigapelit päättyivät viime kaudella Superfinaali-tappioon, jonka jälkeen Aro sai kaulaansa uransa kolmannen SM-hopeamitalin. Lisäksi hän oli maajoukkueen mukana voittamassa MM-kultaa Latvian Riiassa viime joulukuussa.

AC HaKi pelaa tällä kaudella kakkosdivaria Etelä-Suomen ykköslohkossa.

Linkki:
AC HaKin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Ei jatkoon...
24/09/2017
No AC Haki on ennenkin yrittänyt näillä "liigakonkareilla" nousua, mutta surullista on ollut. Niin kuin tulee olemaan tänäkin vuonna.
JH
24/09/2017
Luuleko joku oikeasti, että haluavat nousta? 2. div on alin sarjataso, jossa pelataan paikallisesti yksittäisotteluita ja siellä pärjää mukana vähän vähemmälläkin panostuksella.
Jep
24/09/2017
Jotenkin veikkaan samaa kuin ylempi. Nää pojat on reissanneet ihan riittävästi, 2div ei tarvii ja saa kuitenki pelata muuta kuin ihan höntsää
Joonas Jerkko
24/09/2017
2 divarissa alkaa olemaan liuta pelaajia, jotka osaavat pelata. Koska saataisiin tuomarit samalle tasolle?
Erhe
24/09/2017
Vappula saanut houkuteltua kaverinsa pelaamaan. Alkaa Hakin ensimmäinen kenttä näyttää järkyttävältä.. Rosendahl, Vappula, Strömsten, Aro.. Ja vielä lisäks löytyy Kantolaa ja Marjasia jne. Kakkosdivarin kannalta kyllä hyvä ja taso nousee.
SS
24/09/2017
Divariin nousu ja ketkä jatkaa siitä joukkueesta on täysin kaksi eri asiaa. Cupissa nousi tie vastaan, joten ei tämä mikään lyömätön joukkue ole.
Kova, ei lyömätön
25/09/2017
Ei AC Haki tule lyömätön olemaan, ykköskenttä on todella jäätävä, mutta muuten normaalin oloinen joukkue kakkoseen. Onhan nimilista kyllä kärjen osalta todella kova, liigapelejä nelikolla Aro, Vappula, Strömsten, Rosendahl taitaa olla lähellä tuhatta.
Kurre ja co.
26/09/2017
Kyllä ois kurre ja kumppanit halunneet ukon varmaan partioseuraankin. Ei näy erviä välierissä tänä vuonna.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.