Melkoinen kaappaus! Maailmanmestaripuolustaja siirtyy kakkosdivariin

Salibandyliiga-pelinsä viime kauteen päättänyt Tommi Aro nähdään seuravaaksi kakkosdivarissa. Kuva: Anssi Koskinen

Salibandyliiga-pelinsä viime kauteen päättänyt Tommi Aro nähdään seuravaaksi kakkosdivarissa. Kuva: Anssi Koskinen

Kakkosdivarijoukkue AC HaKi jysäytti ison siirtopaukun. Vantaalaiset hankkivat takalinjoilleen pitkäaikaisen liiga- ja maailmanmestaripuolustaja Tommi Aron.

HaKi kertoi asiasta sunnuntaina kotisivuillaan. Päävalmentaja Junnu Karesola olikin mielissään uudesta hankinnasta.

– Saavutukset kertovat kaiken kyseisestä pelaajasta. Liideri joka johtaa omalla tekemisellään, Karesola iloitsi seuran sivuilla.

Aro, 31, lukeutuu 2000-luvun parhaimpiin liigapuolustajiin. HIFK:ssa pääsarjapelinsä aloittanut konkari pelasi yhteensä 255 runkosarjan ottelua Salibandyliigassa. HIFK:n lisäksi hän edusti Tapanilan Erää ja viimeisimpänä EräViikinkejä.

Liigapelit päättyivät viime kaudella Superfinaali-tappioon, jonka jälkeen Aro sai kaulaansa uransa kolmannen SM-hopeamitalin. Lisäksi hän oli maajoukkueen mukana voittamassa MM-kultaa Latvian Riiassa viime joulukuussa.

AC HaKi pelaa tällä kaudella kakkosdivaria Etelä-Suomen ykköslohkossa.

Linkki:
AC HaKin uutinen

8 comments

  1. No AC Haki on ennenkin yrittänyt näillä ”liigakonkareilla” nousua, mutta surullista on ollut. Niin kuin tulee olemaan tänäkin vuonna.

  2. Luuleko joku oikeasti, että haluavat nousta? 2. div on alin sarjataso, jossa pelataan paikallisesti yksittäisotteluita ja siellä pärjää mukana vähän vähemmälläkin panostuksella.

  3. Jotenkin veikkaan samaa kuin ylempi. Nää pojat on reissanneet ihan riittävästi, 2div ei tarvii ja saa kuitenki pelata muuta kuin ihan höntsää

  4. 2 divarissa alkaa olemaan liuta pelaajia, jotka osaavat pelata. Koska saataisiin tuomarit samalle tasolle?

  5. Vappula saanut houkuteltua kaverinsa pelaamaan. Alkaa Hakin ensimmäinen kenttä näyttää järkyttävältä.. Rosendahl, Vappula, Strömsten, Aro.. Ja vielä lisäks löytyy Kantolaa ja Marjasia jne. Kakkosdivarin kannalta kyllä hyvä ja taso nousee.

  6. Divariin nousu ja ketkä jatkaa siitä joukkueesta on täysin kaksi eri asiaa. Cupissa nousi tie vastaan, joten ei tämä mikään lyömätön joukkue ole.

  7. Ei AC Haki tule lyömätön olemaan, ykköskenttä on todella jäätävä, mutta muuten normaalin oloinen joukkue kakkoseen. Onhan nimilista kyllä kärjen osalta todella kova, liigapelejä nelikolla Aro, Vappula, Strömsten, Rosendahl taitaa olla lähellä tuhatta.

  8. Kyllä ois kurre ja kumppanit halunneet ukon varmaan partioseuraankin. Ei näy erviä välierissä tänä vuonna.