Liigat

Oilersilla kulkee Salibandyliigassa – TPS ahtaalla

27.09.
2017
5 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Juhani Järvenpää

Oilers ja TPS mittasivat toisiaan keskiviikkona miesten Salibandyliigan saralla Espoossa. Oilers jatkoi voitokkaana ja oli turkulaisia parempi maalein 4-3.

Pelin avausosumasta vastasi TPS:n Eero Jalo ensimmäisellä kympillä. Tasoitusta saatiin odottaa yli ottelun puoliväliin saakka, kun Niclas Meyer toi kotijoukkueen tasalukemiin.

Riku Holopainen ja Kristian Lamminen iskivät maalit mieheen kolmannen erän alkuun ja Oilers pääsi kahden maalin johtoon. Viimeisen vitosen alussa Markus Markkola lisäsi johtoa ylivoimalla. Olli Kinnunen iski vielä kaksi maalia ilman maalivahtia, mutta Oilersin johto kesti loppuun saakka.

Joonas Kaltiainen pysäytti maalillaan 21 laukausta. TPS:n tehopelaajia olivat Jalo (1+1) ja Kinnunen (2+0). Oilers on voittanut kauden molemmat pelinsä ja on liigan viidentenä. TPS on hävinnyt kaikki kolme peliään ja on liigan viimeisellä sijalla.

Oilers-TPS 4-3 Ottelutilastot Jarmo Koskelan ottelukuvat
Happee-Steelers 9-4 Ottelutilastot Esa Jokisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Minäpahoitinmieleni
27/09/2017
No ei tämä uusi pistesysteemi ole ainakaan lisää tasureita tuonut vaikka niin puhuttiin. En tiedä sitten miten kauden lopulla käy mutta samat säännöt ne on kaikille. Toivottavasti lerssi on tällä kaudella korkealla, pelaavat taitavaa säbää :)
Jep
27/09/2017
Tasan nolla tasapeliä tilastoissa ja sitten ei tiedä suoraa mikä on pisteen tappio mikä kahden. #tilastointimennytmaaliin ;-)
Oilers on
27/09/2017
Lupaava alku öljymiehillä, vaikka vielä on tekemistä kaikilla viiskikoilla, varsinkin puolustuspäässä.
Katsojille kuitenkin jo parasta säbää espoossa.
Arto Kilponen
27/09/2017
Kehittää nuorta joukkuetta aika kivasti kun on tämmöisiä 4-3 pelejä suht kovia joukkueita vastaan.
Turkula
28/09/2017
Räväkkä alku Tepsiltä tähän kauteen. Harjoitusmatsikaudella heti kättelyssä divarijoukkueelta kuokkaan ja liigan aluksi kolme peliä ilman voittoja. Tehtyjä maaleja huikeat kolme per ottelu. Siinäpä laiskanpulskalle savolaispojalle pähkinä purtavaksi, miten saada maaliverkot heilumaan muualla kuin omassa kenttäpäässä. Pelin pitää kohentua paljon, jotta Tepsillä olisi kauden päätteeksi mahdollisuuksia kahdeksan joukkoon. Onneksi kautta on vielä paljon jäljellä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.