Liigat

Suomen mestari punnersi niukan voiton Mosahallilla – Eliisa Alanko illan tähtenä

20.09.
2017
9 Kommenttia
1
Liigat

Classicin naiset nappasivat kauden toisen voittonsa. Kuva: Esa Takalo.

Naisten Salibandyliigassa Classic joutui koville EräViikinkien kanssa. Hallitseva Suomen mestari voitti lopulta vierasottelunsa lukemin 4-3.

Ottelun avauserässä ainoastaan EräViikinkien Trine Sällström onnistui ylivoimalla maalinteossa. Toisessa erässä Classic nousi tasoihin Eliisa Alangon osuttua niin ikään ylivoimalla.

Hetkeä myöhemmin Milja Saarikoski pääsi yrittämään Classic-vahti Anna-Maria Linnoisen ohittamista rankkarista, mutta epäonnistui. Daniela Markelin vei kuitenkin EräViikingit johtoon erän puolivälissä. Alangon siskokset Ella ja Eliisa toivat kuitenkin tamperelaiset vielä rinnalle ja ohi ennen päätöserän alkua.

Kolmannen erän alussa Nina Rantala teki ottelun voittomaaliksi jääneen 4-2 -osuman, sillä kotijoukkueelta osui enää Silja Stolpe 22 kertaa torjuneen Laura Loisan syötöstä.

EräViikinkien tehokkain oli kaksi maalia alustanut Maura Paajanen. Classicin pistelinkona toimi Eliisa Alanko tehoin 2+1.

Ottelutilastot

Jarmo Koskelan ottelukuvat
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Sorry
20/09/2017
Laura Loisa taitaa olla eräviikinkien maalivahti :)
Ääh
20/09/2017
syötöstä - niin tietenkin!
Utelias
20/09/2017
Missä Sipiläinen?
Uteliaalle
21/09/2017
Toipuu nilkkavammasta
Puusilmät
21/09/2017
Miten voi vuodesta toiseen olla näin huonot tuomarit, aina vaan samaa paskaa. Muuttakaa nyt jotain!
Kylläkyllä
21/09/2017
Kyllä nähtiin Ervin naisilta/tytöiltä hienoa pelaamista, noin vähällä yhteisellä kokemuksella. Vastustajan veteraanit joutuivat hädissään antamaan pari rankkariakin, kun nuorukaiset pyyhälsivät pallon kanssa ohi.Tuuri vain oli vieraiden puolella.
Ojasalo
21/09/2017
Nimimerkki "KYLLÄKYLLÄ":ltä ansiokas Teksti-TV-/Tulospalvelu-analyysi pelistä. Analyysiä olisi täydentänyt kommentti "tehokkaasti ylivoimasta" ja jokin viittaus torjuntatilastoista.
ollipekka
21/09/2017
Kiitos eräv, kannatti tulla katsomaan naistenkin peliä. Ylivoimaiseksi mainostettua vastustajaa vastaan pirteä peli.
Tytti
21/09/2017
Kieltämättä katsomoon näki hienosti, että ErVi onnistui hyvin tavoitteessaan pelata "siedettävää tappiota" sen sijaan, että olisi aktiivisesti pyrkinyt voittoon. Toki yksittäisessä pelissä voi aina laittaa sormet ristiin ja toivoa parasta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.