Maajoukkueet

Suomi ja Ruotsi väänsivät tasaisissa merkeissä – länsinaapuri nousi voittoon

08.09.
2017
5 Kommenttia
7
Maajoukkueet

Laura Manninen oli vireessä Ruotsia vastaan. Kuva: Anssi Koskinen

Suomen ja Ruotsin naisten maajoukkueet kohtasivat perjantaina Vantaan Energia Areenalla. Ruotsi vei ottelusta voiton maalein 3-2.

Suomi aloitti ottelun pirteästi ja Laura Manninen laukoi kotijoukkueen johtoon, kun 12 minuuttia oli pelattu. Maalisyötön antoi Sanni Nieminen Suomen harmiksi Ruotsi pääsi tasoittamaan viisi sekuntia ennen ensimmäisen erän loppua Sara Steenin toimesta. Ensimmäiselle erätauolle mentiin lukemissa 1-1.

Seuraavasta maalista vastasi jälleen Suomi, kun toista erää oli pelattu noin kolme minuuttia. Manninen tarjoili hienon syötön Niemiselle, joka ei erehtynyt, vaan sujautti pallon vakuuttavasti Ruotsin maalin takanurkkaan. Suomella oli hyviä saumoja karata kahden maalin johtoon, mutta Sofia Joelssonin osuma ajassa 37.51 tarkoitti sitä, että myös kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa.

Ruotsi painosti vahvasti varsinkin kolmannen erän ensimmäisellä kympillä. Ajassa 52.26 Stephanie Boberg vei Ruotsin ensi kertaa johtoon. Kuusi minuuttia ennen loppua Suomelle tarjoiltiin ylivoima, josta ei kuitenkaan syntynyt maalia. Ruotsi kesti viimeiseen vihellykseen saakka Suomen loppuminuuttien paineen.

Ottelun jälkeen lauottiin vielä rankkarit, joissa ainoa onnistuja oli Ruotsin Amanda Johansson Delgado. Täten maaottelupisteet menivät naisten ottelussa Ruotsille lukemin 3-0.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat

Lue myös:
Vuorela vakuutti maajoukkuepaidassa: ”Vähän nousi tunteet pintaan Maamme-laulun aikana”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Nelli
08/09/2017
Nyt alkaa olla supertiimi kasassa! Vanhat mukana roikkuneet turistit on jätetty kotiin, nää tytöt on rautaa!
Pulivari
09/09/2017
Supertiimistä vielä puuttuu muutamat loukkaantuneet sitten alkaa olla jo parasta mitä saa.
On siellä vielä yksi turisti joka vuodesta toiseen kompuroi ja kohnottaa. En sano nimeä ettei tule paha mieli.
Hellu
09/09/2017
Sentteriosasto näyttää nyt hyvältä! Toimii! Siellä on tehty kauan kaivatut ja tarpeelliset muutokset!
Anni
09/09/2017
Kyllä siinä viel tekemistä riittää. Ruotsi ei pelannut lähellekkään omalla tasolla hävittiin. Hellun kans olen erimieltä sentteri osaston toimivuudesta. Mielestäni se oli heikointa kokonaisuuteen nähden. Mutta hyvännäköistä peliä noin muuten tietyltä osin, eteenpäin ollaan menty.
Mika
09/09/2017
No on ne sentterit nyt aiempaa paremmin valittu! Aiemmin olen ihmetellyt paria valintaa paljonkin, nyt ei tarvi. Suomen parhaat sentterit messissä, ja Sipiläinen parantuessaan on siinäkin hyvä. Jee! Toivoa on!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.