Divarit

TEHOkas avaus Suomen Cupissa – verkko heilui 831 kertaa

02.09.
2017
3 Kommenttia
1
Divarit

Suomen Cup starttasi rytinällä viime viikolla. Kuva viime kauden pikkufinaalista Nibacos-SB Naantali. Kuva: Salibandyliiga

Miesten TEHO Sport Suomen Cup käynnistyi viime viikonloppuna turnausmuotoisilla 1. kierroksen otteluilla. Pelejä pelattiin valtakunnallisesti 80 ja jokaisesta 17 lohkosta kaksi parasta eteni 2. kierrokselle.

Pohjois-Suomessa 1. kierroksen ottelut pelataan tulevana viikonloppuna, samoin naisten TEHO Sport Suomen Cup starttaa tämän viikon lauantaina kolmella paikkakunnalla, Vantaalla, Espoossa ja Jyväskylässä.

Tähän mennessä pelatuissa cup-otteluissa on tehtailtu 831 maalia, mikä tekee keskimäärin 10,4 maalia ottelua kohden. Ahneimpia maalintekijöitä oltiin läntisellä alueella, missä otteluiden maalikeskiarvo oli 11,1 maalia. Eteläisellä alueella maalikeskiarvo oli 10,6, itäisellä alueella 9,2 ja pohjoisen alueen tähän mennessä pelatuissa peleissä 8,0.

Runsasmaalisimmat yksittäiset ottelut pelattiin eteläisellä alueella, kun Morning Glory kaatoi SCW:n 17-5 ja SBS Graniitti voitti Greasersin samoin lukemin. Cup-kierroksen vähämaalisin ottelu oli PorsKin ja EST:n välinen kamppailu joka päättyi 2-1 PorsKin voittoon.

Cupin ottelut pelataan turnausmuotoisillakin kierroksilla ratkaisuun asti. Kaikista peleistä 6,25% päättyi varsinaisen peliajan jälkeen tasatilanteeseen ja 2,5% otteluista voittaja selvisi vasta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

Vaikka pelit olivat runsasmaalisia, ei rökäletappioita nähty kuin kourallinen. Pelatuista 80 ottelusta ainoastaan neljä päättyi keskeytyksellä 12 maalin erolla.

Miesten TEHO Sport Suomen Cup jatkuu toisen kierroksen turnauksilla 9.-10.9.

Tulospalvelu

Päivitys 2.9. klo 17.30. Kuvatekstiä muokattu.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Ville Haavasoja
02/09/2017
Pikkufinaalissa pelasi Nibacos ja SB Naantali! Ei SB Vaasa ja Nibacos.. Ja kaiken lisäksi SB Naantali voitti pikkufinaalin! Tarkkuutta juttuihin!
Joel Siltanen
02/09/2017
Hyvä huomio ja totta puhut Naantalin osalta. Jutussa luki virheellisesti sentään SB Vantaa, eikä SB Vaasa, joka ei voi pikkufinaalissa edes pelata. Kuvatekstiä on korjattu.
Nurmijärven Ylpeys
03/09/2017
Morning Glory muuten nappasi tililleen kaksi noista neljästä katkaisuvoitosta. Nurmijärven uusi miessalibandyn soihdunkantaja!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.