Maajoukkueet

Tehokas toinen erä johdatti Ruotsin naiset voittoon

10.09.
2017
3 Kommenttia
3
Maajoukkueet

Eliisa Alanko osui kahdesti Ruotsin verkkoon. Kuva: Anssi Koskinen

Suomen ja Ruotsin naisten maajoukkueet kohtasivat sunnuntaina Suomi-Ruotsi -maaottelussa Falunissa. Ruotsi oli ottelussa parempi loppuluvuin 8-5.

Ruotsi sai otteluun vahvan lähdön, kun Ellen Rasmunsson vei kotijoukkuun johtoon vajaan kahden minuutin pelin jälkeen. Seuraavasta maalista vastasi Suomen Veera Kauppi, joka onnistui rankkarista. Erätauolle mentiin lukemissa 1-1.

Toiseen erään Suomi sai paremman startin, kun Eliisa Alanko vei Suomen johtoon Nina Rantalan syötöstä. Amanda Delgado Johansson toi Ruotsin tasoihin ajassa 24.28 ja seuraavan kymmenen minuutin aikana Ruotsi iski kolme lisämaalia, joten kotijoukkue karkasi 5-2-johtoon.

Alanko kavensi ottelun toisella osumallallaan, mutta Ruotsi naulasi kahdesti vielä erän lopussa ja kolmanteen koitokseen lähdettiin lukemissa 7-3.

Kolmannessa My Kippilä iski maalin ylivoimalla ja rankkarista, joten Suomi sai kavennettua eron kahteen maaliin. Sara Steenin maali ajassa 46.09 jäi pelin viimeiseksi ja Ruotsi voitti pelin maalein 8-5.

Ottelun tehopelaajia olivat Alice Grandstedt (2+1) ja Sofia Joelsson (1+2) Suomalaisia tehoilijoita olivat Eliisa Alanko (2+0), Kippilä (2+0) ja Veera Kauppi (1+1).

Ruotsi voitti ottelun jälkeen lauotun rankkarikisan maalein 2-0 ja vei ottelusta täyden pistepotin. Ennen klo 16.10 alkavaa miesten ottelua Ruotsi johtaa maaottelupisteissä luvuin 7-2.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Lotte
10/09/2017
Häviöstä huolimatta tämä on paras kokoonpano pitkään aikaan! Pidetään tämä!! Pari loukkaantunutta mukaan ja se on siinä. Turhakkeista päästy onneksi jo eroon :)
quo vadis?
11/09/2017
Joukkueen kokoonpano näytättää hyvältä, mutta tekeminen kaukalon sisällä ei paljon lämmitä. 3kk aikaa saada peli kuntoon ja melko kiire tulee. Verrattuna esim viime projektiin niin pelillisesti ei olla menty eteenpäin yhtään. Päinvastoin ero Ruotsiin on vain kasvanut.
Jeppe
12/09/2017
Suomen parhaat saatu kokoon! Jos ei nyt ei koskaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.