Divarit

Tiikerit julkaisi lopullisen kokoonpanonsa – mukana kokeneita SM-mitalisteja

11.09.
2017
13 Kommenttia
2
Divarit

Tiikerit nousi viime kauden päätteeksi Divariin. Kuva: Juhani Järvenpää

Viime kauden päätteeksi miesten Divariin noussut Tikkurilan Tiikerit julkaisi tulevan kauden lopullisen kokoonpanonsa perjantaina.

Joukkueen uusia pelaajia ovat Juha Ottelin (Rangers), Toni Kalteva (SCH), Aleksi Tiilola (SCH), Paolo Keinänen (HIFK), Mikael Laikola (HIFK), Henri Qvickström (HIFK) ja Aleksi Kemppi (HIFK). Joukkueen pelaajistosta eritoten Lauri Lehtonen sekä aiemmin mainittu Keinänen ovat kokeneita pelaajia ja moninkertaisia SM-mitalisteja.

Tiikerit edustus kaudella 2017-2018:

Maalivahdit
1 Ottelin Juha
31 Keinänen Paolo
35 Forsblom Henri
61 Sjöholm Mikko

Puolustajat
5 Laikola Mikael
17 Keskinen Joel
19 Lehtonen Lauri
21 Rihu Lauri
25 Qvickström Henri
28 Malinen Miska
45 Niittyvuopio Elis
90 Tikkanen Jiri

Hyökkääjät
7 Hinttaniemi Timo
8 Hartikainen Teemu
9 Tervonen Miika
10 Haapasaari Heikki
11 Salo Juuso
37 Palin Tomi
41 Kangas Topias
42 Kalteva Toni
62 Tiilola Aleksi
64 Laakkonen Joackim
66 Rinne Olli
70 Loippo Leevi
89 Olander Patrik
91 Pousi Ville
96 Kemppi Aleksi

Seuran uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Huse
11/09/2017
Missä huse!?
Monte
11/09/2017
Free Huse!
Mr. Mäkelä
11/09/2017
Todennäköisesti tulen tämänkin joukkueen pudottamaan sarjaporrasta alemmaksi.
fanityty98
11/09/2017
Mörssäri malinen!! Divarin pelätyin ehdottomasti! hyvä, että jatkaa!! ps. oot söpö <3
Keskikastiin
11/09/2017
Heittämällä. Bjunnuista vaan rohkeasti ikäluokkansa paras pakki mukaan peleihin, N.K
Oljenkorsi
11/09/2017
Nuorten maajoukkuepelurit ei mahtuneet joukkueeseen ....Kannattaa pitää kiinni tulevasta liigamiehestä NK.jos vähänkään ymmärrystä.
MV Sjöholm
12/09/2017
hyvä ykkönen noista veskoista Sjöholm pärjää divarissa, muut täyteukkoja. Yllättävää on ei yhtään nuorta veskaa ringissä, kun neljä veskaa joukkueessa olisi ollut hyvä mahku ajaa sisään treeneissä jotain tulevaisuuden kykyä. Kaikille kun ei riitä millään peliaikaa. Ja viimesin tulokas Keinänen ei voittava MV viimeisin HIFK kausi näytti, taidot ei riitä edes divariin. Kaikille ei riitä peliaikaa, mutta eivät varmaan odota sitä tuleman
dirrejyrä
12/09/2017
Ennustan vaikeaa kautta, mutta pieni yllätysmahdollisuus on. Ekat viisi matsia määrittelee kauden. Pisteitä olisi sen aikana otettava, niin pääsee hyvää flowhun ja itseluottamus nousee. Tsemppiä!
Hallihuhut
12/09/2017
Huhujen mukaan Tiikereiden valmennuksella ei ollut viime kauden päätteeksi minkään laista kiirettä/halua pitää kiinni A-B maalivahdeista --> Ei A divari kiinnostanut Tiikereissä ja lopulta jäi vain yksi viime kauden maalivahdeista, joka ilmeisesti pyörii 2 divarissa ja A divarissa.
voi pojat
13/09/2017
Eihän tuossa seurassa valmentajat osaa pitää lupaavia nuoria joukkueessa. -98 ikäluokan kärki karkasi muihin seuroihin, eikä yllätä tippaakaan. Eipä tuo valmennuskaan heitä olisi peluuttanut tarpeeksi taitoonsa nähden. Osa kokoonpanosta ei lähelläkään Divarin vaatimaa tasoa, fysiikassa ja liikkeessä jäävät erittäin pahasti jälkeen muihin verrattuna.

Jännän äärellä varmasti odotellaan Tikkurilassa miltä ensimmäiset sarjapelit näyttävät, toivotaan parasta.
NUORISSA EI TULEVAISUUTTA
13/09/2017
Jos hieman ravistelee puuta niin jokainen osaava valmentaja ja erityisesti seurajohto ymmärtää oikean sekoitussuhteen nuoruuden ja kokemuksen välillä. Niin pelillisesti kuin imagon kautta. Ja nyt tais Tiikereiltä unohtua nuoruus mixistä kokonaan esim. ei yhtään -98 pelaaja joukkueessa.

Olihan se pettymys seuralle ja pelaajille kun A tippui SM sarjasta sillä materiaalilla mille povailtiin ennakoissa sijoja 5-6. Mitäköhän miettivät nyt seurassa pelaavat vanhemmat juniorit tavasta toimia. Yhden epäonnistuneen kauden jälkeen tarjotaan II divaria akatemian nimissä ja harjoituksissa ei edes valmentajia paikalla. A poikien toiminnasta ei mitään tietoa . Mutta hyvää on se että seura vetää omalla linjalla joka tuottaa haluttua "tulosta". B junnuilla on myös materiaali ikäluokan top4 joukossa mutta silti SM sarja jäi saavuttamatta. Nyt lupaillaan oletettavasti kaikkea B junnujen pelaajille ja sit keväällä lyödään ovi kiinni naaman edestä.

Tiikerit nousi II divarista kaveriporukalla ja valmennuksen osaaminen riitti juuri sille tasolle. Pelaajat päättivät miten pelataan ja valmentajan tehtävä oli olla paikalla. Seuraava taso olisi muuttaa harjoitukset vaatimalle tasolle mutta samanmoinen pelailu jatkuu harkoissa. Toisaalta onhan samanmoista pelailua ollut pitkää Sipoossa ja roikkuvat sillä divarissa, sieltä varmaan koutsi on tuonut ajatusmallin mukanaan.
Toivon että Tiikerit osaisivat ottaa mallia esim Inkkareista miten divaritason ryhmästä omien junioreiden kautta saadaan uskottava SM sarja organisaatio. M-Team toimii myös omien junioreiden kautta vahvasti ja sinne taisi monta Tiikerijunnuakin suunnata tulevalle kaudelle miesten divaria pelaamaan. Tsemppiä Tiikerit !
kyllä löytyy
13/09/2017
Onhan siellä nuori mies Kemppi... ai niin mut se piti ostaa muualta eikä nostaa omista junnuista.
Niin
14/09/2017
Kukkakeppi-Kempillä ei riitä fysiikka aikuisten peleihin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.