Liigat

Video: EräViikingit nousi alun pimeydestä voittoon – Järviselle liigauran avausmaali

21.09.
2017
4 Kommenttia
3
Liigat

Perttu Järvinen (kesk.) iski liigauransa avausmaalin keskiviikkona. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja EräViikingit mittasivat toisiaan keskiviikona ainoassa miesten Salibandyliigan kamppailussa Turussa. EräViikingit nappasi lopulta voiton lukemin 7-3.

TPS johti ottelua toisessa erässä kahdesti, mutta vierasjoukkue paransi otteitaan loppua kohden. Vieraiden tehopelaaja oli jo kauden ensimmäisessä ottelussa onnistunut Mika Moilanen pistein 2+1. Perttu Järvinen iski uransa ensimmäisen liigamaalin ja tehtaili tehot 1+1. Järvisen kausi on saanut lentävän lähdön, sillä ensimmäisessä kahdessa ottelussa on syntynyt tehot 1+2.

TPS:n onnistuja oli Joonas Koskinen, joka vastasi joukkueensa kaikista maaleista. Ottelun erikoisuutena voi pitää sitä, että sähkökatkos viivästytti aloitusvihellystä. Ottelusta voit lukea lisää täältä.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
KGP
21/09/2017
Oliko Oliver Järvinen hieman "mustankippee", kun sukunimikaima iski liigauran avausmaalin? Noh, jäipähän Pertulle muistoksi hieman persoonallisemman muotoinen pallo.
Lokki
22/09/2017
Perttu syötti myös Moilasen 2-3 maalin. Joskus Salibandyliigan maalit tarkistetaan vielä videolta NHL:n tyyliin. 3-6 maaliin Saariselle syöttö myös.
Kova
22/09/2017
Peluri. Täälläkin jotkut väittäneet ettei muka riittäis, Perttu ja Mika tulevaisuuden nimet jo tänään. Ja lisää tulee junnumyllystä koko ajan.
Miska
22/09/2017
Unohtui tosta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.