Video: EräViikingit nousi alun pimeydestä voittoon – Järviselle liigauran avausmaali

Kuva: Anssi Koskinen

Perttu Järvinen (kesk.) iski liigauransa avausmaalin keskiviikkona. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja EräViikingit mittasivat toisiaan keskiviikona ainoassa miesten Salibandyliigan kamppailussa Turussa. EräViikingit nappasi lopulta voiton lukemin 7-3.

TPS johti ottelua toisessa erässä kahdesti, mutta vierasjoukkue paransi otteitaan loppua kohden. Vieraiden tehopelaaja oli jo kauden ensimmäisessä ottelussa onnistunut Mika Moilanen pistein 2+1. Perttu Järvinen iski uransa ensimmäisen liigamaalin ja tehtaili tehot 1+1. Järvisen kausi on saanut lentävän lähdön, sillä ensimmäisessä kahdessa ottelussa on syntynyt tehot 1+2.

TPS:n onnistuja oli Joonas Koskinen, joka vastasi joukkueensa kaikista maaleista. Ottelun erikoisuutena voi pitää sitä, että sähkökatkos viivästytti aloitusvihellystä. Ottelusta voit lukea lisää täältä.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat

4 comments

  1. Oliko Oliver Järvinen hieman ”mustankippee”, kun sukunimikaima iski liigauran avausmaalin? Noh, jäipähän Pertulle muistoksi hieman persoonallisemman muotoinen pallo.

  2. Perttu syötti myös Moilasen 2-3 maalin. Joskus Salibandyliigan maalit tarkistetaan vielä videolta NHL:n tyyliin. 3-6 maaliin Saariselle syöttö myös.

  3. Peluri. Täälläkin jotkut väittäneet ettei muka riittäis, Perttu ja Mika tulevaisuuden nimet jo tänään. Ja lisää tulee junnumyllystä koko ajan.