Liigat

Video: Happee jatkaa puhtaalla pelillä – nyt taipui teräs hirvirytkeessä

29.09.
2017
15 Kommenttia
3
Liigat

Happee on ollut vakuuttava kauden alussa. Kuva: Esa Jokinen.

Jyväskylän Happee on avannut miesten Salibandyliigan vakuuttavasti. Voitto on irronnut jokaisesta kolmesta pelistä, vieläpä selvin lukemin. Keskiviikkona kaatui Steelers lukemin 9-4.

Happee on iskenyt kolmessa pelaamassaan pelissä 26 maalia ja päästänyt ainoastaan 10. Keskiviikkona tehomiehinä häärivät pisteet 1+4 nakutellut Jonne Junkkarinen, sekä kolmesti osunut Veli-Matti Hynynen.

Avausosuman iskeneen, mutta sen jälkeen alakynnessä olleen Steelersin tehokkaimmat olivat Markus Sipronen pistein 1+2 ja Nico Jonaeson pistein 1+1.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Koisija
29/09/2017
Happeen maalikoosteet ovat laadukkaita. Olisipa kaikilla liigajoukkueilla sama tilanne. Jopa uusinnat puuttuu suurelta osalta. Toisaalta parempi sekin kuin ei koostetta lainkaan.
Koosteista
29/09/2017
Omaan makuun tuollainen tuollainen kymmenen minuutin kooste on auttamatta liian pitkä. Tiivis hyvä noin viiden minuutin paketti on katsojalle mukavin. Ja siihen aikaan saa hyvin ympättyä myös hidastukset, kuten on tälläkin kaudella jo nähty moneen kertaan.
Ihan oikeesti
29/09/2017
Liigatasolla steelersillä ja happeen veskalla koko valkoinen asu! Ei näin!
JKL
29/09/2017
Minusta 7,5 minuutin kooste on ehkä paras. Siinä nykyajan hektinen ihminen ei ehdi vielä pitkästyä.... Muutoin näyttäisi siltä, että Laakso on hyvä maalivahti ja Liposesta on kehittymässä hyvää vauhtia laatupelaaja. Maaleista pari annettiin omista karkeista nukahduksista, av-maali ja vaihtovirhe. Steelers oli aluksi ihan ok, mutta pilasi pelinsä jäähyilyyn. Muutama taitava kaveri löytyy nipusta.
Ihmettelijä
29/09/2017
Ihan oikeesti kanssa samaa mieltä. Mikäli kokovalkoinen asu maalivahdilla, pitäisi pelipallon olla muun värinen kuin valkoinen. Herätys ! Vai onko kaikki keinot sallittuja ?
Junnu#8
29/09/2017
Steelersillä mahdollisuus pärjätä. Jos vain pää kestää...
Sokea
29/09/2017
Menkää optikolle jos ette näe palloa.
Optikko
29/09/2017
Itseasiassa Steelersin veskoilla mustaoranssi asu, ja lisäksi ko. pelissä oli käytössä oranssi pallo.
Heh
29/09/2017
Myös laidoilla valkoisia mainoksia.Pelaajatkin olivat valkoihoisia.Joillakin jopa mailan lapa oli valkoinen.Keskiympyrä oli myös valkoinen.Ei näin voi olla :-) Ja valkoisia kenkiäkin pelaajilla.Ihmettelen suuresti.:-)
Siis
29/09/2017
ei voi olla totta.Lattiamainoksistakin osa on valkoisia.Myös kenttäpelaajien sukat,shortsit ja paidat valkoisia.Onko kaikki nykyään sallittu? :-) Kieltäkää nyt ihmeessä se valkoinen väri.Pelataan mustalla pallolla jooko? :-)
Jonne
29/09/2017
Ei tarvi videoihin mitään uusintoja. Ite voi kattoa youtubesta uudelleen jos jää arveluttaan joku tilanne. Nykyäänhän voi viä tubessa laittaa ite hidastukseksikin videoon jos tarvii
Hämeenlinnasta
29/09/2017
Videointi huippu laatua. Kiitos siitä . Odotan edelleen koska Steelers alkaa pelaamaan parhaalla kokoonpanolla. Minne on hukattu viime kauden työmyyrä ja peliin energiaa stemppaari tuova. Nyt ei mahtunut edes 4-ketjuun.
Fani
29/09/2017
Laadukas maalikooste, mahtavan kannustava yleisö, parhaat erätauot, niistä on Hirviteatteri tehty.
Jepe
30/09/2017
Se on hämeenlinna palannu liigakartalle mutta meininki ei ole muuttunut. Idioottimaisuuksia joka pelissä ja porukan äo lähentelee kengännumeroa.
Minäkin sanon
30/09/2017
On muuten kova hirvijoukkue ku tuonne koitat tunkee viel Kotilaisen,Kajoksisen ja Savinaisen. Mihinkä nää kaikki peliukot mahtuu? Tulee kova kilpa ja taitaa muutama lähtee farmii suoraan.

Hiukan kyllä palautetta erätauko showsta. Tää karkkirankkari kilpailu, voi hyvänen aika. Varmaa 5 vuotta samat junnarit käyny vetelee ja samat setit.. Parempi pysyä vain kahvion puolella bissellä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.