Video: Happee jatkaa puhtaalla pelillä – nyt taipui teräs hirvirytkeessä

Happee on ollut vakuuttava kauden alussa. Kuva: Esa Jokinen.

Happee on ollut vakuuttava kauden alussa. Kuva: Esa Jokinen.

Jyväskylän Happee on avannut miesten Salibandyliigan vakuuttavasti. Voitto on irronnut jokaisesta kolmesta pelistä, vieläpä selvin lukemin. Keskiviikkona kaatui Steelers lukemin 9-4.

Happee on iskenyt kolmessa pelaamassaan pelissä 26 maalia ja päästänyt ainoastaan 10. Keskiviikkona tehomiehinä häärivät pisteet 1+4 nakutellut Jonne Junkkarinen, sekä kolmesti osunut Veli-Matti Hynynen.

Avausosuman iskeneen, mutta sen jälkeen alakynnessä olleen Steelersin tehokkaimmat olivat Markus Sipronen pistein 1+2 ja Nico Jonaeson pistein 1+1.

Ottelutilastot

15 comments

  1. Happeen maalikoosteet ovat laadukkaita. Olisipa kaikilla liigajoukkueilla sama tilanne. Jopa uusinnat puuttuu suurelta osalta. Toisaalta parempi sekin kuin ei koostetta lainkaan.

  2. Omaan makuun tuollainen tuollainen kymmenen minuutin kooste on auttamatta liian pitkä. Tiivis hyvä noin viiden minuutin paketti on katsojalle mukavin. Ja siihen aikaan saa hyvin ympättyä myös hidastukset, kuten on tälläkin kaudella jo nähty moneen kertaan.

  3. Liigatasolla steelersillä ja happeen veskalla koko valkoinen asu! Ei näin!

  4. Minusta 7,5 minuutin kooste on ehkä paras. Siinä nykyajan hektinen ihminen ei ehdi vielä pitkästyä…. Muutoin näyttäisi siltä, että Laakso on hyvä maalivahti ja Liposesta on kehittymässä hyvää vauhtia laatupelaaja. Maaleista pari annettiin omista karkeista nukahduksista, av-maali ja vaihtovirhe. Steelers oli aluksi ihan ok, mutta pilasi pelinsä jäähyilyyn. Muutama taitava kaveri löytyy nipusta.

  5. Ihan oikeesti kanssa samaa mieltä. Mikäli kokovalkoinen asu maalivahdilla, pitäisi pelipallon olla muun värinen kuin valkoinen. Herätys ! Vai onko kaikki keinot sallittuja ?

  6. Steelersillä mahdollisuus pärjätä. Jos vain pää kestää…

  7. Itseasiassa Steelersin veskoilla mustaoranssi asu, ja lisäksi ko. pelissä oli käytössä oranssi pallo.

  8. Myös laidoilla valkoisia mainoksia.Pelaajatkin olivat valkoihoisia.Joillakin jopa mailan lapa oli valkoinen.Keskiympyrä oli myös valkoinen.Ei näin voi olla 🙂 Ja valkoisia kenkiäkin pelaajilla.Ihmettelen suuresti.:-)

  9. ei voi olla totta.Lattiamainoksistakin osa on valkoisia.Myös kenttäpelaajien sukat,shortsit ja paidat valkoisia.Onko kaikki nykyään sallittu? 🙂 Kieltäkää nyt ihmeessä se valkoinen väri.Pelataan mustalla pallolla jooko? 🙂

  10. Ei tarvi videoihin mitään uusintoja. Ite voi kattoa youtubesta uudelleen jos jää arveluttaan joku tilanne. Nykyäänhän voi viä tubessa laittaa ite hidastukseksikin videoon jos tarvii

  11. Videointi huippu laatua. Kiitos siitä . Odotan edelleen koska Steelers alkaa pelaamaan parhaalla kokoonpanolla. Minne on hukattu viime kauden työmyyrä ja peliin energiaa stemppaari tuova. Nyt ei mahtunut edes 4-ketjuun.

  12. Laadukas maalikooste, mahtavan kannustava yleisö, parhaat erätauot, niistä on Hirviteatteri tehty.

  13. Se on hämeenlinna palannu liigakartalle mutta meininki ei ole muuttunut. Idioottimaisuuksia joka pelissä ja porukan äo lähentelee kengännumeroa.

  14. On muuten kova hirvijoukkue ku tuonne koitat tunkee viel Kotilaisen,Kajoksisen ja Savinaisen. Mihinkä nää kaikki peliukot mahtuu? Tulee kova kilpa ja taitaa muutama lähtee farmii suoraan.

    Hiukan kyllä palautetta erätauko showsta. Tää karkkirankkari kilpailu, voi hyvänen aika. Varmaa 5 vuotta samat junnarit käyny vetelee ja samat setit.. Parempi pysyä vain kahvion puolella bissellä.