Liigat

Video: Hyvösen tarjoilut mannaa – Härköseltä ovela viimeistely

19.09.
2017
1 Kommentti
5
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

OLS ja SalBa mittasivat toisiaan sunnuntaina pelatussa miesten Salibandyliigan ottelussa Oulussa. SalBa haki Oulusta voiton loppulukemin 7-3.

SalBan tehopelaajia olivat uusi hankinta Erik Härkönen, joka onnistui tehoin 1+1 sekä uusvanha kaappaus Janne Hyvönen, joka tarjoili kaksi maalisyöttöä. Molemmilta nähtiin taidokkaita suorituksia ottelussa. OLS:n kannalta positiivista oli, että loukkaantumisista kärsinyt Valtteri Parviainen oli jälleen hyvässä iskussa ja iski kaksi maalia.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kauppiksen Kingit
19/09/2017
Ja tulevana viikonloppuna jyrätään myös!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.