Liigat

Video: Indians aloitti kauden voitolla – 6-4-osuma kauniin sommitelman lopputulos

23.09.
2017
2 Kommenttia
0
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Westend Indians ja Nokian KrP väänsivät perjantaina Espoossa miesten Salibandyliigan merkeissä. Indians oli kauden ensimmäisessä ottelussaan parempi maalein 7-4.

Kotijoukkueen maalikavalkadista täytyy nostaa esille varsinkin ajassa 58.52 syntynyt 6-4-osuma, jossa pallo ja miehet liikkuivat varsin näppärästi ympäri kenttää. Maalin viimeisteli Valtteri Kainulainen ja koko tilanteen näkee koosteella kohdasta 3.13 eteenpäin.

Indiansin tehopelaajia olivat Kainulainen (2+0), Heikki Iiskola (0+3) Miko Summanen (2+0) ja Teemu Venäläinen (0+2). KrP:n onnistujia olivat uransa ensimmäisen liigamaalin iskenyt Valtteri Viitakoski (1+1) ja Jere Oksanen (1+1).

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Miten oli?
23/09/2017
7-4 kö?
Jukka
23/09/2017
Kuula on liigan ihan ehdotonta kärkeä valmentajarintamalla. Nero,

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.