Video: Jymy kuritti liigasta tippunutta M-Teamia kotiavauksessaan

Nurmon Jymy juhli sarja-avauksessaan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Nurmon Jymy juhli sarja-avauksessaan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Nurmon Jymy voitti Divari-kauden avausottelussa lauantaina keväällä Salibandyliigasta tippuneen M-Teamin selkein 8-2 -lukemin.

Jymy oli ottelun alusta saakka vieraitaan edellä, sillä jo avauserän jälkeen Nurmo johti 2-0. Toisessa ja kolmannessa Jymy karkasi askel kerrallaan kauemmas ja vei lopulta voiton murskanumeroin.

Vierasjoukkue M-Teamin turmaksi koituivat etenkin jäähyt, sillä valkopaidoille vihellettiin niitä ottelun aikana yhteensä 10 minuuttia. Viidestä ylivoimastaan Jymy hyödynsi kolme.

Jymyn tehokkain oli pistein 2+1 Arttu Hautabacka. Visa Noponen viimeisteli kaksi osumaa, Olli-Jussi Sariola syötti kaksi ja Eetu Sariola nakutti tehot 1+1. M-Teamin maalit merkattiin Mikko Leväsen ja Simo Paulaharjun nimiin.

Ottelutilastot

9 comments

  1. Vielä jonkun kuutisen minuuttia olisi voinut pidentää tätä hidastuksilla.

  2. Voittava joukkue vaatii loistavan maalivahdinki ja tälläkertaa semmonen oli kyllä jymyllä! Oli tiukka ja viihdyttävä peli, mutta Hasu vaan torjui kaiken

  3. Eikös tämä porukka arvioitu Divarin häntäpäähän? Yhden pelin perusteella nyt ei johtopäätöksiä vedetä mutta veikkaisin silti M-team ja NJ sijoitukset toisinpäin.

  4. Nyt sitten editoija valoja tauluun tuon kans. Ei tuota kestä katsoa. Nii ja onnittelut voitosta.

  5. Hohhoijaa… Nyt sitten editoija valoja tauluun tuon kans. Ei tuota kestä katsoa. Nii ja onnittelut voitosta.

  6. Ei kyllä vakuuttanut tämä tiimin uusi sveitsiläisvahvistus, Marcel. Tiimillä taas ongelmia maalivahtien kanssa? Mannisesta ei edelleenkään ole mihinkään tällä tasolla, miksi edes hommasivat sen? Missä nuori Simo? Tosin, eipä kyllä tuo tiimin roosterikaan mikään hyvä ole. Keskikastissa tulee tiimi olemaan. Nurmo saattaa yllättää tällä kaudella. Hasu oli hyvä.

    Videon tekijälle terkkuja, aivan surkee video. Hidastuksia vitusti ja ihan turhia sellaisia. Ei jäähyjä tarvii näyttää. Pelkät maalit vaan ja yksi hidastus maaliin. Se riittää, ei se niin vaikeeta ole -_-

  7. Jos vaikka auttaisi. Kyllä liian pitkä, meinas loppuu kattominen kesken…