Divarit

Video: Jymy kuritti liigasta tippunutta M-Teamia kotiavauksessaan

24.09.
2017
9 Kommenttia
0
Divarit

Nurmon Jymy juhli sarja-avauksessaan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Nurmon Jymy voitti Divari-kauden avausottelussa lauantaina keväällä Salibandyliigasta tippuneen M-Teamin selkein 8-2 -lukemin.

Jymy oli ottelun alusta saakka vieraitaan edellä, sillä jo avauserän jälkeen Nurmo johti 2-0. Toisessa ja kolmannessa Jymy karkasi askel kerrallaan kauemmas ja vei lopulta voiton murskanumeroin.

Vierasjoukkue M-Teamin turmaksi koituivat etenkin jäähyt, sillä valkopaidoille vihellettiin niitä ottelun aikana yhteensä 10 minuuttia. Viidestä ylivoimastaan Jymy hyödynsi kolme.

Jymyn tehokkain oli pistein 2+1 Arttu Hautabacka. Visa Noponen viimeisteli kaksi osumaa, Olli-Jussi Sariola syötti kaksi ja Eetu Sariola nakutti tehot 1+1. M-Teamin maalit merkattiin Mikko Leväsen ja Simo Paulaharjun nimiin.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Peku
24/09/2017
Vielä jonkun kuutisen minuuttia olisi voinut pidentää tätä hidastuksilla.
Nappo
24/09/2017
Voittava joukkue vaatii loistavan maalivahdinki ja tälläkertaa semmonen oli kyllä jymyllä! Oli tiukka ja viihdyttävä peli, mutta Hasu vaan torjui kaiken
Pääkalloennakko
24/09/2017
Eikös tämä porukka arvioitu Divarin häntäpäähän? Yhden pelin perusteella nyt ei johtopäätöksiä vedetä mutta veikkaisin silti M-team ja NJ sijoitukset toisinpäin.
Editointi
24/09/2017
Nyt sitten editoija valoja tauluun tuon kans. Ei tuota kestä katsoa. Nii ja onnittelut voitosta.
Editointi
24/09/2017
Hohhoijaa... Nyt sitten editoija valoja tauluun tuon kans. Ei tuota kestä katsoa. Nii ja onnittelut voitosta.
johtava
24/09/2017
Ei kyllä vakuuttanut tämä tiimin uusi sveitsiläisvahvistus, Marcel. Tiimillä taas ongelmia maalivahtien kanssa? Mannisesta ei edelleenkään ole mihinkään tällä tasolla, miksi edes hommasivat sen? Missä nuori Simo? Tosin, eipä kyllä tuo tiimin roosterikaan mikään hyvä ole. Keskikastissa tulee tiimi olemaan. Nurmo saattaa yllättää tällä kaudella. Hasu oli hyvä.

Videon tekijälle terkkuja, aivan surkee video. Hidastuksia vitusti ja ihan turhia sellaisia. Ei jäähyjä tarvii näyttää. Pelkät maalit vaan ja yksi hidastus maaliin. Se riittää, ei se niin vaikeeta ole -_-
Pakkotoistoa
24/09/2017
Jos vaikka auttaisi. Kyllä liian pitkä, meinas loppuu kattominen kesken...
Editoija
24/09/2017
Rakentava palaute otettu vastaan! Muistetaan ensi kerralla ;)
Nurmosta
25/09/2017
NJ-Loviisa pelistä on tullut myös kooste!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.